1 entry daha
  • tanıtım yazısı ile beni benden alan, sandalyeden düşüren ürün.

    --- alıntı ---

    bu yaz erkekler plajlarda göğüslerini gere gere dolaşacak

    vücudu halı gibi tüylerle kaplı erkeklerin modası geçiyor. günümüzde erkeklerin bakımlı, güzel görünümlü ve pürüzsüz olarak kabul görmesi, tıraş konusunda dünyanın en teknolojik firması philips’i harekete geçerdi. philips, erkekler için özel olarak tasarlanmış vücut tıraş ve tüy kesme makinesi bodygroom’u üreterek, erkekleri bu çileden kurtardı.

    bugüne kadar kasık bölgelerini temizleyen ancak göğüs tüylerini almaktan kaçınan türk erkekleri de bodygroom ile yeni trende uyabilecekler. son derece kolay kullanıma sahip, sudan etkilenmeyen, elektrikli tüy kesme sistemi olan philips bodygroom, tüy kesme ve kısaltma için çıkartılabilir özel başlığı ile hipoalerjik tıraş başlığını bir arada sunuyor. vücut tüylerinin etkili ve hijyenik bir şekilde tıraş edilmesi veya kısaltılması için özel olarak tasarlanan bodygroom, bugüne kadar kullanılan diğer çözümlerde görülen sorunların hiçbirine yol açmıyor. vücudun her bölgesinde kullanıma uygun olan philips bodygroom, ergonomik tasarımı ve ıslak-kuru kullanılabilme özelliği ile her yerde ve her koşulda kullanım kolaylığı sağlıyor.

    vücudun bütün bölgelerini pürüzsüz tıraş eden özel tıraş kafası, özellikle uzun tüylerin kısaltılması için tasarlanmış tüy kesme aparatı, kesikleri ve tahrişleri önlemek için hipoalerjik folyo başlığı ile yeni philips bodygroom görünüşüne önem veren erkeklere pürüzsüz bir vücut vaat ediyor.

    tıraş konusunda yıllardır erkeklerin güvenini kazanan philips, yeni bodygroom ile modern erkekler kadar, çileli yöntemler kullanmak zorunda kalan geleneksel erkeklerin de sorunlarına çözüm sunuyor. kasık tüylerini almakta da mükemmel sonuçlar ortaya çıkaran bodygroom kolay saklanan şarj aparatı ve tek bir seferde 50 dakika kullanım imkanı sağlayan uzun ömürlü şarjıyla hızlı ve zahmetsiz bir tıraş keyfi yaşatıyor.

    --- alıntı ---

    http://www.turkey.philips.com/…9/article-14575.html
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap