• "sokak dügünü yapan az gelismis etnik pislik". tanimi?

    sokak dügünlerden rahatsizlik, degil gibi. boyle bir sorunu olan insan neden "etnik pislik" absürdlügünü basligina eklesin ki? popüler olma kaygisi desen, o da degil. zira her gün onlarca insan sacmaliyor, bu insanlarin arasindan siyrilmak oyle kolay degil. etnik pislik ile filan en fazla araya karisirsin, iki yil önce olsaydi olurdu ama simdi biraz zor. peki neden "etnik pislik". neden ille de birilerinin lanetine ihtiyac duyar insan..?

    isin en ilginc tarafi da sudur. etnik pislik, soyle kötü kürtler, boyle kötü araplar gibi yaklasim sergileyen insanlara artik "irkci" "fasist" gibi yaklasimlar sergilemiyor kimse. bu ve benzer tepkilerin yer aldigi bir mail grubunun icerisinde olan bir insan olarak soyluyorum. artik bunlar bir sekilde kalabalik arasinda siyrilmaya calisan insanlar olarak aniliyor. kimse gelip "fasist'e bak" demiyor. oyle kaniksadik sizi biz.

    hulasa; civisi cikmis ortamin ici bosaltilmis kavramlariyla binlerce insanin okuyabilecegi bir yerde yazmanin itkisiyle düsünülmüs hinliklerden bir tanesidir sokak dügünü yapan az gelismis etnik pislik.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap