991 entry daha
  • ben ki konu yeme içme olunca dağları deler, her boku dener bir bireyim. kimsenin cesaret edemediği şeyleri yer içerim. başladığım şeyi sevmesem de bitiririm. bir yiyecek/içecek dayanılmayacak derecede kötü olamaz ki diye düşünürüm. yani kötü tadın alt sınırı tahammül sınırından daha altta olamaz bana göre. bitirirsin yani başladığın şeyi. maksimum bir daha tercih etmezsin.

    etmezdin. yani durum böyley-di. değiştim ey insanlar. bu fikrim yerle bir oldu. artık ben o eski ben değilim. 2 hafta falan oldu bu değişim ve beni acayip rahatsız ediyor. hep beylik lafları ettik bu konuda, şımarık gördük insanları. ve itiraf ediyorum, artık ben de herkes gibiyim.

    o allahın belası şeyi içmeseydim, tutarlı bir adam görmeye devam edecektim kendimi.

    bahsettiğim içecek kımız. kımız amk. kımız. orospu çocuğu kımız.

    tabi bahsettiğim dümdüz sağılmış kaynamış at sütü değil. bunun bir formunu yaratmış amk orta asyalı akrabalarımız zamanında. böyle fermante ama yoğurt değil. bu tadı tanımlayacak alçaklıkta bir kelimenin çok şükür herhangi bir dilde henüz üretilmemiş olması aslında hala insanoğluna olan inancımı tazeledi.

    bunu tadacakken maksimum peynirin yüzdüğü su kadar kötüdür sanırım diye düşünüp lıkır lıkır içebileceğimi sanmıştım sevmesem de.

    kokusu ayrı rezillik tadı apayrı bir iğrençlik ihtiva ediyor. hani alkolü kaçırırsın, mide döner ve üstüne yediğin bütün acılı ezmeyi meyveyi eti karışık şekilde kusarsın da hemen üstüne ağzında bir tat oluşur ya. ulan aynısı ya. bravo size iğrenç herifler, bunu keşfedip to do listenize bir çizik atmışsınız. sadece bir yudumda insanlığımdan utandım, eksildim dünyadan. 1 hafta boyunca midem ağzıma geldi aklıma geldikçe o tadı ve kokusu.

    puu sizin gibi insanlara. zulüm kaç yılında başladı tam bilmiyorum ama bir gün dünyayı yöneten bir diktatör olursam ilk iş tümünü piyasadan toplatmak ve üreticilerine çat diye müebbet vermek olacak.

    kımız. evet.

    sakın ola bunun faydalarını falan anlatmak için ya da atalarımız, türklüğümüz geyiği ile mesaj kutuma çökmeyin, belanızı sikerim, şimdiden söylüyorum.
1173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap