• gerek eleştiri üslubu gerekse sövgü dolu tamlamaları sebebiyle eleştirilmesi gereken sözde yazarımıza söylenecek bir çift sözümüz var elbette. ayışığı var mıdır hala karanlık yüreğinde bilinmez ama kavgaya devam eden ve görmek istemese de bu uğurda onurlu bir şekilde mücadele veren yürekli insanlar var hava-iş sendikasında.
    belirtilmesi gereken şey olumsuzluklar varsa eğer nasıl mücadele verileceğidir. sendikaların genel kurulları böylesi özeleştiri ve muhasebelere hizmet ediyor zaten.. tabii ki "dervişimizin fikri" başka olduğundan mücadelesi de "zikri" gibi oluyor. thy de sürdürülen akıl ve mantık dışı uygulamalara karşı verilen mücadelede 50 yıllık bir tarih sözkonusudur hava-iş sendikasında. bugün 9600 kişiye varan üyesiyle türkiye'de oldukça bilinçli ve etkili sayılabilecek nitelikte sendikacılık yaparak, yurtiçinde ve yurtdışındaki işçi sendikaları arasında isminden sözettiren saygın bir kurumdur hava-iş.
    söylenmeden geçemiyor insan. thy özelleştirilse de kurtulsak diye bir serzenişte bulunmuş iflah olmaz dervişimiz.
    özelleştirme idaresinin aldığı karar ile ulusal havayolumuz üçüncü halka arz ile kamu payı %50’nin altına düşürülerek diğer kamu kuruluşlarında olduğu gibi altın bir tepsi içinde birilerine hibe edilmiştir de bunu görmeyip üç maymunu oynamaktadır hala sevgili-iflah olmaz-derviş ve maymun yazarımız.

    ne yaparsınız ki “gavurun ekmeğini yiyen, gavurun kılıcını sallıyor da”

    edit : bahsi geçen dervişe ithaf olunan bu satırlar, sebebi şahikası (!) olan entrynin nihayet silinmesiyle bir nebze olsun mutlu etmiştir bizleri.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap