1 entry daha
  • tüm türkiye'de sadece 3 ford bayisinde satışa sunulacak ford'un yeni pick-up modeli. tr'de 2.0 dizel, 10 vites , 213 beygir, 500 tork şeklinde epey üstün performans seçenekleri ile satışa çıkıyor. boyutlar olarak ranger ile temelde aynı olmakla birlikte ön profilinde daha geniş ve şişkin kaput yanları ve çamurluk tasarımı, yekpare çamurluk dodikleri ,daha geniş aks aralığı ve standart pick-uplara göre yerden yüksekliği, off-road marşpiyel, a/t arazi lastikleri ile özellikli bir araç. ama en önemlisi belki de fox süspansiyon ve 8 ayrı sürüş modu sunması.

    kabin wildtrack'a oldukça benzemekle beraber, sparco koltuklar ve sportif direksiyon, navigasyonlu ekran, direksiyondan vites değiştirme gibi ekstraları var.

    modifiye edilmiş rangerlarda ulaşılmaya çalışmaya görüntü heybeti kendisinde doğuştan var ve çok daha makul modifikasyonlara gerek duyuyor.

    safkan bir off -road aracı değil ama hafif arazi ile birlikte park sorununu es geçerseniz şehirde de ikinci araca gerek duymayacak kıvraklıkta bir araç olması cazip. performans off-roadcusundan ziyade hem dağda bayırda hem de şehirde şık ve güzel bir araç olsun deniyorsa doğru tercih.

    tabi aracın diğer pick-uplara göre fiyatı da özel. henüz tam fiyat aralığı çıkmasa da 380-385 bin tl gibi düşünülüyormuş. almanya'da ranger 37.000 euro iken raptor orada da 67.000 euro. yani araç tüm dünyada standart rakiplerine göre her yerde pahalı. bunun üzerine de kasa roller kapağı opsiyon olacak. başka da opsiyonu yok zaten.

    2.0 olması ve fox süspansiyonu ile modifiye 3.2 wildtrack'i geri ver beni al der gibi.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap