242 entry daha
  • şöyle de sıcak bir anım var halktan uzak dediğiniz adamla ilgili.
    dün esenboğa'daydım. birilerini karşılayacaktım. biraz erken gittim. arabamı vip loungeın önündeki protokol araçlarına tahsis edilmiş yol kenarına park ettim. ortalık rahat olduğunda buraya vipden yolcu alacak normal araçlar da park edebiliyor. bir süre sonra 2 tane renault laguna (98 model*) bir tane renault megane ii geldi. 3 koruma memuru bir de koruma amiri indi. lagunaları lounge çıkışına yanaştırdılar. destek aracını da önüne koydular. sonra amir gelip bana "beyefendi aracınızı çeker misiniz?" dedi. ben de "benim arabam size pek rahatsızlık vermiyor ki?" dedim. adam bir korumadan beklenmeyecek kibarlıkta "haklısınız ama birazdan burası karışır biz de acil çıkış yapmak durumundayız o zaman sizin araba bizimkileri engeller" dedi. "nasıl yapalım?" dedim. "bir saniye" dedi. kendi araçlarını başka yere çektirdi. neyse v.i.p önü kalabalık ve karışıktı. zaten v.i.p de kimsenin tribinden geçilmez. hiç kimse kurallara uymaz. anlatmak istediğim oradaki herkesten daha az tantana yaptı korumalar. korumaların genel tavrını bildiğim için araçlardan ikisinde de tahsis plaka olduğunu fark ettiğim için gelen kişiyi acayip merak ettim. yani normalde bu korumaların ortalığı birbirine katmaları, ona buna sataşmaları, benle olan diyaloglarında beni kesinlikle dinlememeleri gerekirdi. hiç bir resmi koruma koruduğu kişinin çok özel ısrarı olmadığı takdirde bu kadar sakin ve mütevazı davranmazdı, buna emindim.
    korumalar hareketlendi, kapılar açıldı. muhterem hanımefendi sakince çıktı. kendisine refakat edenlere teşekkür edip, yine sakince 98 model renault lagunaya binip oradan uzaklaştı.
    buyrun size first lady semra sezer.
    şimdi tansiyonumun fırlamayacağını bilsem size melih gökçek'in eşinin etrafındakilerle* yaşadıklarımı anlatırım da gerek yok. zaten yukarda anlattıklarım kıyas gerektiren şeyler değil.
3281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap