• evet, bir hakikat ile karşınızdayım. seks yani sevi, bu topraklara tanzimat döneminde girmiştir. fransızlardan seks hususunu öğrenen jön türkler bunu istanbul'da yayıp ahlaksızlığı yaymıştır. hâlbuki tanzimat öncesinde cinsellik, loş ışıkta, kıyafetle ve sevgi-saygı çerçevesinde yapılırdı. herkes sevdiceğinin kıymetlisiydi. şimdi nasıl yapıldığı, çok afedersiniz, dizilere bile girdi. free love adı altında, hayasızlık diz boyu. kim kiminle belli değil. işte bunlar hep tazminat. felatun bey ve rakım efendi kitabında, ayrıntılı malumatı edinebilirsiniz.

    tanzimat nasıl ki kültürümüze seksi soktu, gelgelelim şimdiki diziler de lgbt'yi sokmuştur. kültürümüzde böyle bir şey yoktur, ancak zennelik vardır, harem ağalığı vardır. bunlar hep itibarlı unvanlardır. zennelik dururken, kırosdressırlığı yaymak, kusura bakmayın ama özentiliktir, batının ilmini değil şeklini almaktır. en büyük ahlaksızlık özünü kaybetmektir. ahlaksızlığı yayma cemiyetleri tarafından fonlanmakta olan bu ahlaksızlıkları kınıyorum.

    cadılar bayramı ve noel dini bayramlardır. özellikle noel bayramı, hz. isa aleyhisselamı anmak için güzel bir vesiledir. cadılar bayramı ise pagan kökenli bir bayramdır. batı hristiyanları 31 ekim'de oruç tutar, 1 kasım'da tüm hristiyan azizlerini anarlar. yani cadılar bayramı özentiliktir. şekli taklittir, hoş değildir. onun yerine gök tanrı kökenli dünyaya ihraç edebileceğimiz yerli ve uluslararası nitelikteki ulusal bir bayram oluşturmak hepimizin gayesi olmalıdır.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap