1 entry daha
  • ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. kendi deneyimlerime göre biraz bilgilendirme yapmak istedim.

    en başta malzeme kalitesi ön plana çıkıyor. işçilik gerçekten güzel kablo tasarımı oldukça sağlam. o samsung telefonların yanından çıkan kulaklıkların 10 gömlek üstü kaliteye sahip. kulaklık girişi l tipi bu yüzden jak hiç bir zarar görmüyor. ses kalitesine gelecek olursam eh işte diyebilirim, çünkü internette öyle bir övmüşler ki çok büyük beklentiyle alıyorsunuz. baslar kuvvetli o konuda kötülemek istemem ancak, bas şiddeti arttıkça tizler yok olmaya başlıyor. sennheiser ve jbl deki gibi tiz kalitesi beklemeyin. zaten bas olmasa bile tiz kalitesi çok iyi diyemem. kulaklığın ses şiddetini gerçekten çok fazla abartmışlar, sesi tamamıyla açamazsınız. kutusundan muzzle denilen değiştirilebilen (ama ne işe yaradığını anlamadığım ya da hiç bir işe yaramayan) iki adet tiz muzzle çıkıyor. kulak deliği küçük olanlar için kötü haber içinden çıkan silikonlar olmuyor. ben eski kulaklığımdan kalan silikonları taktım tam uydu o şekilde kullanıyorum.

    dolayısıyla netlik ve berrak bir ses arayanlar uzak dursunlar. fiyatına göre iyi diyebilirim. aliexpressten 45 lira civarına almıştım o zamanlar.

    edit: beklediğim kadar dayanıklı olmadığını farkettim. jak girişinin hemen önündeki yerden kabloda kopukluk oluştu sol taraftan ses gelmiyor. özenli şekilde kullandığım halde aşağı yukarı bir buçuk yıl dayandı. sanırım artık kablosuz kulaklığa yönelme vakti geldi.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap