aynı isimde "hekimoğlu" başlığı da var
3 entry daha
  • sıkı bir house md. hayranı olarak çoğunluklu bir yanım "bir şeyi de uyarlayıp bize benzetmeseler keşke " dese de 2020 ocak ayında start verecek olan dizi.
    bu rolün üstesinden gelebileceğini düşündüğüm, en azından elinde bastonuyla hayal edebildiğim tek isim erdal beşikçioğlu idi ama türk yapımcılar timuçin esen'i uygun görmüş. zaten iş başrol ve ütüsüz gömlek detayıyla de bitmiyor ya neyse... niyetim house güzellemesi yapmak değil ( güzellemelerin en iyisini hakeder zira. susarım bu yüzden) ama bu diziyi izleyenler bilir ne demek istediğimi. yağmur taylan ve durul taylan kardeşlerin yönetmenliğine , berkun oya'nın senaristliğine güvensem de, house md. ve ortaya çıkarılan gregory house karakteri her ayrıntısıyla o kadar iyi bir iş ki umarım hayal kırıklığı yaşatmazlar.
    kendi de dahil hiç kimseyi umursamayan, huysuz, ukala, mutsuz, uyumsuz, tamamen nesnel düşünen-davranan, fiziksel ve ruhsal acı çekerken bile kendini beğenmişlik hak edilmelidir düsturunu mimikleriyle var eden bu karakteri/bu işi çıkaracak olan timuçin esen ve tüm ekibe kolaylıklar diliyorum.

    edit şeysi: (bkz: the prince of heaven) uyardı sağolsun. çekimlere başlanmış çoktan. ben izler miyim bilmem ama 2019 kasım /aralık gibi ekranda olacakmış.

    son edit: hiç izlememişler çok şanslı bence, keşke hafızamı aldırıp diziye en başından başlama şansım olsa.
2978 entry daha
hesabın var mı? giriş yap