2065 entry daha
  • kızı yerden yere vuranlar olmuş. evet, belki arkadaş edinemiyordur, belki çalıştığı şehir berbattır, belki en garip almanlar denk gelmiştir, belki henüz öğrenmediği şeylerden ötürü mağdur oluyordur ama bu yazdıklarının tamamının yalan yanlış olduğu anlamına gelmez.

    arkadaşlar, batı avrupa bu. light halleri hollanda, danimarka ve belçikada da yaşanıyor (allahtan). gidemeyenler, bir şekilde çevre edinmiş sosyal zekaları yüksek tipler, kendince kurnazlar ve en beteri, içten içe aşağılık kompleksi olup aşırı batı hayranı olanlar ama dışarıdan "doçland ok babe ya, senin kafa krank" diye görünenler çürütmeye çalışmış.

    en basitinden kız "hava nonstop kapalı, melankoli oluyorsunuz" denmiş, hop bir arkadaş "ama yazın garten lar muhteşem yaa" demiş. arkadaşım, hasta mısınız? yazın en civcivli zamanında güzel olmayan herhangi bir avrupa ülkesi var mı? hollanda da mesela 37 dereceyi bulan cillop gibi gökyüzünü içieren günleri ben de gördüm ama bu hele kışın s.k gibi çiseleyen rüzgarlı günlerini unutturmuyor.

    yani o kadar muhalifsiniz ki kız a dese "sen göremiyorsun aslında o æ, işte türkiyeden bala göte gidince böyle oluyor ben gitsem bak nasıl yaşardım" diyorsunuz. ne diyeyim. hevesinizi bir alın, şöyle yıllarınız geçsin derim aklı selim olanlara. sonra konuşalım.

    benim gözümde ha yobaz içine kapanık katma değeri olmayan bir grup gurbetçi ha aşırı özenti, dük düşes zanneden içten içe kompleksli bazı tipler. gördüğümde iki gruptan da kaçıyorum.

    tanım: batı avrupanın en büyük ekonomisi.
6670 entry daha
hesabın var mı? giriş yap