• türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne göz diken tayvanlıların sebep olmuş olduğu rezalettir...

    bir kaç hafta önce kenarda biriktirmiş olduğum 5-10 bin doları değerlendirmek istedim. malum globalleşen, gelişen ve dijitalleşen dünyamızda yatırımlar bile dijitalleşti. dedemiz boğaz gören arsa almamış bari biz kriptoparalara yatırım yapalım da torunlarımız sövmesin mantığı ile tradingviewdan altcoin araştırmaya başladım güzel bir kaç tane proje gözüme çarptı paramı bölerek yatırdım ama aralarından bir tane araştırmadan yatırım yapmış olduğum coin mevcuttu mithril coin işte tam da mesele burada başlıyor...

    dün bu mithril coin denen coin ne imiş ne değil imiş diyerek araştırmak istedim 160 küsür satoşiden almıştım şu an 140 satoşide. bu düşüş dikkatimi çekmişti... grafiğini incelediğimde yılbaşına kadar 200-220 satoşilere fırlayacağından emindim. fakat sitesine girdiğimde büyük bir rezalet ile karşılaştım!!!

    site ilk açılınca gayet güzel görünüyor projede ne kadar mith dolaştığı falan yazıyor biraz aşağı iniyorsun projenin tanıtım videosu var ve biraz daha aşağı indiğinizde işte o zaman film kopuyor rezalet başlıyor distribution bölümünde bir harita göze çarpıyor dedim türkiye'de de temsilciliği var mı acaba? sonuçta güzel bir proje tutacağı belli türkiyem de faydalansın eğer temsilcilik yoksa ben gireyim biraz yatırım yapıp ama o da ne? türkiye haritada yok!!!

    harita <==== sitede kullanılan sözde dünya haritası

    1015' de yokladığımız ganimeti görünce 1071'de girdiğimiz her noktası dedelerimizin kanı ile sulanmış olan bu toprakları bildiğiniz su olarak göstermişler 1 parça toprak görünmüyor. elin suriyesinin toprakları dururken türkiyemizin toprakları ortada yok! o da yetmemiş gibi 1974 senesinde babalarımızın zulme, işkencelere dur diyerek topraklarımıza katmış olduğu yavru vatan kıbrıs'da haritada mevcut değil!

    bu rezalet böyle bitemez yükseleceğinden emin olmama rağmen benim için mithril coin bitmiştir elimde ki her bir mith'i satmış bulunuyorum hem de zararına bu boykota benimle birlikte siz de katılırsanız sevinirim sözlük... kimse bu ülkeyi bölemez!
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap