749 entry daha
  • ulan dünden beri bakmaya yüreğim el vermedi şu olmaz olası habere. al işte şu saatte dayanamadım açtım. hiç mi “hayâ”nız yok sizin? hiç mi utanmadınız yaptığınızdan? bu kadar yayıldığını görünce utanmışsınızdır ama o yavrulara yaptığınız utanmazlıktan değil! tüm memlekete rezil olduk diye!
    benim annem babam, kendinden farklı olan insanları sakın ha sakın dışlama. onların yanında ol, yardımcı ol, diye diye beni yetiştirdiler. bende “vicdan” var. eminim ki bizim nesil böyle vicdanlı olan son nesil. yeni nesil başımıza daha çok iş açacak buraya yazıyorum. bakın aile eğitimsiz olabilir, okuyamamış olabilir, derslere kafası basmamış olabilir. okumak cahilliği alır eşeklik baki kalırdemiş atalarımız. kendini yetiştiremeyebilirsin. lakin vicdansız olamazsın! işte yeni nesil ailelerde bu vicdansızlıklar var. ben merkezli çocuk yetiştirme var. yarın bir gün o çocukları kendilerine dahi vicdan yapmayacak haberleri yok. ay benim çocuuum çok özel, benim çocuuuum şöyle diye gezip; bencil, kendinden başkasına zerre değer vermeyen, vicdansız bebeler yetiştiriyorlar.
    ya şunu yaparken hiç düşünmediniz! tamam o yavrulara acımadınız da, ya kendi piremses/pirens çocuğumun başına bir şey gelirse? herkes engelli adayı derler, ya çocuğuma bir şey olursa? ya da bunları geç, hadi bir çocuk daha doğurursam ve -sizin gibi kötülere kurban olduğum rabbim böyle melekleri hediye etmezdi herhalde de- o da otizmli olursa! diye hiç mi düşünmediniz a utanmazlar!
    allah kınadığınla seni sınar derler! hiç mi korkmadınız! allah’tan da mı korkmadınız! kuldan utanmadınız tamam ama allah’tan da mı utanmadınız?
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap