1930 entry daha
  • üst edit: en altta sonuçları yazdım görüşme üzerine.

    önceden sattığım yasaklı bir ürün yüzünden mağazamı 3 günlüğüne kapatmış sitedir. hani aktif satışı olsa anlarım da ürün kapalıyken ve artık satışı yokken açık bulmak için yırtınıp kapanması müthiş bir iş olmuş.

    işin garibi benim mağazamı kapatırken aynı ürünü 3 farklı magaza tam da o saatte cayır cayır satıyordu. hatta akşama beni şikayet eden magaza (ki eminim onun şikayet ettiğine) 12 ayrı link koyarak aynı yasaklı ürünü sabaha kadar çatır çatır sattı. magaza desteğe mail atmak dışında bir çare bırakmayıp dün 16 da attığım maillere sabah hiç bir açıklama yapmayıp otomatik olarak mağazanız kapatılmıştır mailine maruz kalmaktan başka bir cevap da vermiyorlar. o adamın 12 tane linkini tek tek mail atarak göndermeme rağmen hiç bir yaptırım uygulamadilar.

    ya adam gibi müsaade etmeyin kimseye ya da aktif satışı olan hızlı ve yüzde 100 puanı olan, günde 700 - 1000 lira cirosu olan mağazayı kapatıp bir de tasak geçer gibi otomatik mailler atmayın. bi de 3 gün ceza veriyorlar ki 11.11 e yetiseyim. o gün alacakları komisyonlardan olmasınlar. yatırım yaptık lan size adı herifler. bütün bunların hesabını mahkemede vereceksiniz. ben bu işin peşini bırakmam.

    tanim: çifte standartın kalitesiz adresi

    edit: dönüş yaptılar. geçmişe yönelik yapılmış satış için ceza vermediklerini söylediler ama ben yedim. yenilen bir cezayı da acamayacaklarini söylediler. diğer satıcıları da yasaklayacaklarini söylediler ki yasaklanmadilar hala. yani kısacası sadece aramıs oldular bi çözüm sunamadilar. ben gibi bu platformu kullanan kullanıcılar için tek tavsiye vereyim boşuna n11 e güvenip yatırım yapmayın. diğer platformlarda inanın sizi daha çok dikkate alırlar. ben de kaydiricam tüm mallarımi bu siteden. ben yandım siz yanmayin.
1952 entry daha
hesabın var mı? giriş yap