87 entry daha
  • tüm komünistlerin vatan haini olduğunu iddia etmek aptallık. ama bu gençlerin durumu maalesef tam bir kafa karışıklığı, tam bir aptallıktır. eşitlik, özgürlük, anti-faşizmden bahset, git emperyalistlerin oyun alanında emperyalistlerin oyuncağı olarak öl.

    ulan amerikalı’lar bizim askerimiz öleceğine kabile savaşı sürdüren kürtler ölsün (trump dedi-twitter) diyerek ypg’yi taşeron olarak tutmuş, israil’in geleceği ve güvenliği için onları destekliyorken, sen ne diye heyecanlanıp bu uğurda milyonlarca insanın yerinden yurdundan olduğu, binlerce insanın canından olduğu bu kirli savaşa müdahil oluyorsun? bu savaşın sonunda, orada, amerikan destekli komünist bir ülke mi kurulacak? nah kurulur o komünist devlet.

    kuzey ırak bir aşiret federasyonu, ortada emperyalistlerin işlettiği petrol var. öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa, dost (!) kürtler de sovyetlere karşı savaşan kahraman (!) talibanla (rambo bile seviyordu lan bir zaman bunları) aynı kaderi paylaşır. ha süreç bu şekilde ilerlemeye devam eder de hayali edilen kürt federasyonları kurulursa, önce türkiye’deki kürtler büyük bir sorun yaşayacak, sonra da kürt kardeşler birbirini parçalayacak (aşiretler de bu sözde komünistleri sevmiyor). kürtlerin avrupali ve amerikalı emperyalistlerin tam desteğiyle bir ükle kurma çabalarını devrimcilikle özdeşleştirmek ahmaklık.

    üniversite yıllarında, tüm öğrencilerden ayrı olarak, grup halinde bir çınarın altında takılan, zaman zaman dergi satmaya çalışan (doksanlı yıllar-kaldıraç) bu parkalı arkadaşlar özünde iyi çocuklardı. ama tıpkı dinciler gibi, parayı bulana kadar ideolojilerine bağlı iken, parayı bulduktan sonra çoğu o günleri anmak bile istemedi. parayı bulamayanlar ise bu çarkın içinde kayboldu. her şeyin aşırısı kötü. örgütlü mücadele ayağına bu saçma sapan örgütlerin eline düşmenin eroin bağımlılığından farkı yok. kendini kurtaramazsan yaşam süren kısalır.

    son olarak devrimci komünarlar derneği! kesinlikle emperyalist destekli bir örgüt. neden? topladığı gençleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor. bu nasıl devrimcilik amk? ve gençler, gidin sevişin lan, hayat kısa, hala vaktiniz varken sevişin. kendi g*tünüzü kurtarmaya bakın.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap