534 entry daha
  • hahahahahahahah.

    artık ayrımlaştıracak herhangi bir şey kalmayınca buralara kadar düşülmüş. buralara kadar gelinmiş artık. nasıl bir sıkışmışlık ve yetişkinliğe erememiş bir bilinç ile hasbihal halindelerse insanlar dört nala “ayrıldıkları ya da birlikte olmadıkları kadınlar/hayali kadınlar” yüzünden bu hale gelmekteler. hadi bunlar belirli elim travmalar ile böyleler; peki pijama giyen hemcinsini aşağılamak ve kendini övmek arasında kalan sevgili hemcinslerim ne ola ki? basit kişisel tercihlerden ibaret bir tanım dışında, başkaca şeyi hak etmeyen bu pijama giyme mevzusundan bile kendisini “suni bir yarışta” öne geçirmeye çalışan kadınlar, kadınlarımız... bunun ek getirisi olarak da tüm pamuklu pijama giyen hemcinslerine de “offff sıkıcı olmayın” minvalli tavsiyeler veriyormuş gibi görünüp onları hakir görmeye çalışan ablalarımız, analarımız, kızlarımız, kız kardeşlerimiz. onları pek de anlamıyorum.

    pijama giymek ya da giymemek çok da derin sancılara sebep olmaz insan hayatında. tavsiye dediğimiz şey kişide gerçek ve etkili faydalara olanak sağlayan ve kişinin farklı pencerelerde düşünmesine imkan veren şeylerdir. ben tiril tiril geziyorum ahahahahaa şeklinde bir tavır ise biraz gereksiz ve biraz da tavsiye denen şeyin yapısından uzaktır.

    taka taka buna mı taktım? ah evet. hayatın ve kurtuluşun detaylarda olduğuna inanıyorum. ara ara hiç tanışmamış olsam da oscar wilde’ı ve şeyh galib’i özlüyorum. kışın uyku giysisi tercihlerimi ise polar haşortman altı ve kalın taytlardan yana kullanıyorum. duygusal münasebetlerimde karşılaştığım insanlar o derece deli kafalara sahiptiler ki; ne polar don ne de kadife tayt sorun olabildi. sevgililerimle hegel yüzünden, çilekli pasta mı böğürtlenli pasta mı tercihi yüzünden, kaygı kavramı yüzünden, trafik kuralları yüzünden, brokoli çorbası yüzünden bile dövüşmüş olan ben; o kadar çileli biriyim demek ki; böylesi mevzularda dövüşler için vakit ve hâl bulamayan ilişkilerin bir tarafı olup durdum hep. haa, sen mutluysan benlik sorun yok gecelik giymekle övünen abla. take care.
515 entry daha
hesabın var mı? giriş yap