111 entry daha
  • floresan lambası ile gözlere tecavüz etmez. bir bitmedi tablet aldım daha akıllıyım ehuehehehe diyenler. ben de kindle yerine 55 inc led tv aldım oraya yansıtıyorum çok rahat okunuyor. kindle küçük bir kere bu çok büyük handikap hem de prize takmak mümkün değil. üstüne dantel de konmuyor. bir ara da kindle yerine tefal ütü aldım ama kullanma klavuzu bitince çok sıkıldım.

    kindle eşittir saatlerce gözlerinize batmadan kitap okuyabileceğiniz bir ekran tecrübesi. bir kütüphane kadar kitabı yanında taşıma şansı verir. amazon ekosisteminde ingilizce yorumları okursun indirimli ingilizce kitapları alırsın. şarjı da haftalarca gidebiliyor. bunun dışındaki her şey için cep telefonu, tablet, mutfak tüpü, elektrikli testere işte amaç ne ise ona göre tercihte bulunmak çok doğru ama kıyaslanacak bir olayı yok kindle’la. biri tablet öbürü reader. tamam ikisi de dikdörtgen anlıyorum ama ev terliği de, lahmacun da benziyor mesela ama kıyas götürmez.

    ben mesela kitap okurken bir şeyi merak edersem açıp telefonun ya da tabletin sözlüğünden ya da webden bakıyorum. kindle’dan okumak ve tabletten okumayı birbiriyle kıyaslamak halı saha ile çim sahayı; denizle havuzu; simit sarayıyla michelin yıldızlı restoranı karşılaştırmak gibi.
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap