10 entry daha
  • muhakkak ki bi kaç tiptir. mesela bazısı da dini sktir ettiği halde hala ondan ve mazisinden prim yapmaya calışır bunların. "teolojinin allahını bilirim lan" diye hava atar mutlaka. "ben kesinlikle onlardan değilim"cilerdendir. "bunlar var ya bunlar"cılardandır.
    bir vakitler ona yer yatak saglayan adamları cebi para görünce sktir etmiştir. ama abiler, diger dinciler ilerde müşteri olur, patron olur, müvekkil vs olur ihtimaline karşı yan cepte bekletilmiştir. arkalarından bi ton bok atar ama yanlarına varınca da eski günlerdeki mülayimliğini en iyi şekilde oynamaya çalışarak sırnaşmaya devam eder.
    cebi para gördüğünde kısmen yolları ayırır bunlarla(onlara cok belli etmeden) ama, prim ve akredite umdugu çevrelere, cenaha "gercekleri farkettiği" izlenimini verir. gercekleri farketmesi nerden baksanız 10 sene falan alır bu bünyenin. o kadar sene o uyuzlarla yaşar gene de aymaz. o yurt olmazsa bu ev, şu ev olmazsa bu yurt.. öküz müdür nedir..aslında degildir..dincilerden dinci begenir..hatta asıl amacı sosyal gözlemdir bu danaların arasında yaşarken. ne mal olduklarını gözleyip gözleyip yakında akredite umdugu cenaha anlatmaktır derdi.
    çift kale oynarlar. sessiz, sinsi, kayıptırlar..anaları babaları sorsa asla boyle bir bok olduklarını deşifre etmezler, edemezler zira o analar babalar boylelerini asar yahut da keserler..

    (bkz: kayıp aranıyor)
    (bkz: insaniyet namına)
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap