19 entry daha
  • telefonlarımızı hala "söğyle lağn" şeklinde açmamıza, beşiktaş'ta buluşacağımızda bir türlü doğru dürüst yer veremeden anında "beşiktaş'a geliceksin ananı sikicez senin." dememize, osman adlı insanlarla karşılaştığımızda (osmanlar muhabbeti anlamasa da) "hangosmang?" sorusunu sormamıza, araba kazasıyla ilgili herhangi bir şey ya da bir hurda gördüğümüzde birbirimize "la oğlum ben hurdacıyım la hurdacıa!" diye bağırmamızı sağlayan, "koltuk altı" isim tamlamasını duyduğumuzda birbirimize baktırıp kıs kıs güldürten, "tanıdın mı?" sorusuna (durum ne olursa olsun!) istemsizce "anani siktim tanidim simdi" cevabını verdirten, kültler kültü telefon işletmesidir. olayı komik kılan muharrem'in hiç de spontane olamayacak olan tepkileridir. önceden hazırlayıp da küfür eder gibi "dop senin gibi anasını bacısını teyzesinin gızını haremin orda dırların içinde gözünün önünde siktirenlere dirler." şeklinde cevapları bizi playerlarımızı gülmek için pause'lamak durumunda bırakmıştır.

    işleten şahıs, muharrem'in ikinci telefon açış şekli olan "söğyle lağn!" emrine kayıtsız kalamayarak, bir anlığına ağzından küçücük bir kahkaha sesi kaçırmış ve bizim kahkaha sayımızı dörde katlamıştır.

    bu meret alışkanlık yapıyor. eskimiyor da. hazırlayan teknik ekibe (o kadar küfürü ancak bir küfür teknik heyeti hazırlayabilirdi) helaller olsun.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap