618 entry daha
  • cok sacma bir zirveye ev sahipligi yapmis program. gerci zirve de denmez.

    dizifilm.com'cular bizden daha coktu. hatta ayni yerdelerdi ve yuksektelerdi grup olarak; hasan bizi anlamsizca dagitti, sonra da toplayamadi. bayagi pic gibiydik yani. bileydik bir plaket de biz hazirlar verirdik, "eksisozlukculer okan bayulgen'i neden sever" odulu olarak...

    ayrica bugune kadar uludag sozluk'e bir kere bile girmemis olmamin, bir sozluk klonu icin bile fazla igrenc bir isme sahip olmasindan ziyade aslinda sezilerimin olaganustulugune isaret ettigini anladim. bu satirlari okudugunuzu biliyorum: ne pis insanmissiniz be arkadasim. bok vardi 3284723984 tane malak pankarti kaldirdiniz orkestranin onune. kartonlara nick'lerini yazan bu ortalamalasmis eksi sozluk'un tasaklarina kurban olasica dallamalar yuzunden butun pankartlar cocuk azarlar gibi terbiyesizce toplandi. ugrasip emek verdigimiz pankartlar, orospu bohcasina cevrilip atildi bir kenara. cunku "tamam kaldirmayin artik" deseler anlamayacagiz, hayvaniz biz. ancak artis artis "ver onu" cekerek toplanacak. can sikmamasi mumkun degil. sacma sapan isler. daha "this fcuking $ukela in my head" pankartim filan vardi. eglenecektik bir dunya. ama eglenmek de abazanlik sitesine nasip oldu... zaten pankartlari sikleyen de olmamis sozlukten. naciye'ye 238479834 tane entry, pankarta 1 tane. onu yazan da incredible; eksik kalsa sasarim zaten, sozluge girdiginden beri her tasin altindan cikiyor. klasik kolpa sozluk ortami iste. neyse. zaten kime sorduysam "abi geliyor musun tv makinasi'na?" diye, "ne isim olur abi yeaaa" cevabini aldim. amma cool arkadaslarim varmis yeni ogrendim mina koyim. hayat biraz tuhaf. cok degil.

    bir pis topluluk daha... seksenbinbilmemkac sitesi en cok eglenen guruhtu. daha studyoya girerken kuyruga kaynak yapma cabalari ve organizasyonlarini saglayan boynuna hirkasini baglamis cengaver belli etmisti gerci kendini; surpriz olmadi pek. studyo ve stadyum kelimelerindeki ses benzesmesinden olsa gerek; sik sik karistirdilar ikisini. kafa siktiler; su guzel ortami bozdular. 5 metre otedeki onlari susturmak icin tepemizde cirpinan studyo sefi bizim huzurumuzu kacirdi. bu kadar.

    benim sozlukcum yine oturdu adabiyla izledi, kendi arasinda geyigini yapti ve olay mahallini de kendi halinde terk etti. hani sozlukte her anlamda seviyenin dustugunden bahsediyoruz ama; yine de sukretmek gerekiyor sanirim. son zamanlarda dokusu degisik bircok mecraya girme imkanim oldu ve bunu anladim ben. curuk yumurtalari umursamamak lazim; bu sozlugun ortalamalasmis hali bile herhangi bir komunitenin ulasabilecegi en ust seviyeden ustun. super bir gercek bu. kanimca burayi siradan bir sozluk degil de, "ek$i" yapan sey de bu.

    natalia'nin her tarafini gorduk. o kaldi belleklerde ve kisinin ruh haline gore belki de kazanc olarak sayilabilecek. kizlar da bakti yalniz onu da kacirmadim, kimse tribe girmesin. artik michael douglas'i anlayisla karsiliyorum. hakikaten temel bi icguduymus...
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap