10 entry daha
  • (u2'nun guzel zamanlarina selam olsun, yukselen akrep burcuna bir methiye a$agida yer almaktadir.)

    gunaydin...

    hayatinin ilk nefesini o zaman aldin, hayatini o ay batarken cizdiler. agaclarda yaprak yoktu, sen de onlar gibi cirilciplaktin o sabah. sana bir krallik da vermediler, bir kral da tanimiyordun. bir kilic tutu$turdular ellerine, cizgi cizgiydi gozlerin, "git" dediler sana, "kralligin sana ihtiyaci var". kimin kralligi oldugunu ya da kimin kral oldugunu asla bilmedin, soylemediler de. ustune zirhini giydin; agaclarda yapraklar yoktu, sen kendini giyinik zannediyordun.

    sava$tigin kralliklari koruyamadin, her zaman ayni ayda yikildilar. senin dogdugunda yukselen ay hep ayni $arkiyi soyledi. sen elinde kilicinla asla senin bir parcasi olamayacagin kralliklar icin sava$maya, carpi$malari kazanmaya ve sava$lari kaybetmeye devam ettin. kralliklar yukseldi, kralliklar yikildi. ay yukseldi ve batti. agaclarda yaprak yoktu, sen kendini ciplak hissetmeye ba$ladin.

    en sonunda ay yukseldi, ay batti. agaclarda yaprak yoktu. senin kilicin topraga saplandi. umursamamaya ba$ladin, boylece devam etti, ay yukseldi, ay batti...

    october.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap