5 entry daha
  • emekli sandığına bakarak bir çok hastanenin yapmadığını yapan, insanlarla ilgilenilen, hastanın sadece hastalığına değil aynı zamandan neden kaynaklandığına bakan araştırmacı, temiz ve bir o kadarda güvenilir hastanedir. randevu sistemiyle çalışmasının artı yönleri olduğu gibi eksi yönleride vardır.

    ps: diş hekimliği fakültesi çok iyi. şahsen tarafımdan onaylanmıştır. alt tarafı düşen dolgu için gittim. adamlar bir çene röntgeni çektiler saolsunlar, ilkokulda yapılan bir kanal tedavisinin bozuk olduğunu, düşen dolgununda kanal tedavisi gerektirdiğini ama kurtarılabileceğini ve 2 tane 20'lik dişin sol alt ve sol üst tarafa gömülü kaldığını ve 1 yıl içinde ameliyat ile alınması gerektiğini söylemişlerdir. başka hastane olsa doğrudan dolguyu tamamlar geri yollardı.

    ps2: dermatoloji bölümüde son derece iyidir. kolum üstünde bulunan lokal bir yaranın tedavisinde 5 tane hastanenin dermotolojisi daha kötü hale getirmekten başka birşey yapamazken başkent ilk gidişimde sorunu kökten halletti. böyle yararlı bir hastanenin ankara'da bulunması ankaralılar için büyük avantajdır.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap