8 entry daha
  • "bu fast - food fashion sonrası akım, clubeer'lara da giyim konusunda pek çok seçenek tanıyor. öncelikle cyber-look, gothic-look gibi alanlarla işiniz yoksa, bu yeni anlayışla çok rahat uzlaşabilirsiniz. cyber-look gibi akımlar, pistleri tek tipleştiriyor, diyenlere hak veriyorsanız, bir club'a gittiğinizde herkesi birbirinin kopyası gibi görmek canınızı sıkıyorsa, yeni trend ile hemen el sıkışabilirsiniz. çünkü artık neredeyse hiç kimse size ne giyeceğinizi söyleyemez. tabii, piyasadaki ürün çeşitliliği içinde kombin yaratmanız gerekiyor. eğer çok out - of - date giysilerin peşindeyseniz, istanbul'da kadıköy ve beyoğlu'ndaki ikinci el dükkanlarını elden geçirmeniz şart. bu tür yerlerinde ağırlıklı grunge olduğunu hatırlatalım.
    gelelim bu yılın yaygın öğelerine. biz özellikle avrupalı modacıların club gecelerine uyabilecek konseptleriyle ilgilendik ve sizin için sınırsız kombin olanağı sağlayabilecek yaygın öğeleri sıraladık:
    ana temalar : siyahlara bürünmek, radikallik, aristokrat fıstık imajı, post romantik imaj, ben-hiç-bir-yere-bağlanamam imajı
    soğuğa karşı : iki renkli bereler, siyah deri eldivenler, kar gözlükleri. ( kimse yelek, fular ya da atkıdan söz etmiyor.)
    renkler : siyah, kahverengi, kızıl, kırmızı (şiirsel olmak için pembeden vazgeçmek gerekiyor. pembe için ağlamayın.)
    malzemeler : deri, yapay kürk, süet, deve tüyü, yün örgü
    göze hemen çarpanlar : botlar, uzun çizmeler, koyu renk bağcıklar, file çoraplar, trenchkotlar."

    clubber'larin boyle giyinmesi gerekiyormus, miller'in sayfasindan alinmistir bu yazi... (bkz: no comment) (bkz: oha)
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap