305 entry daha
  • 2012 yılında çağlayan'daki mağazasından lg g2 efsanesini, mükemmel bir fiyata almıştım. dün artık istanbul'da olmadığım için internet sayfalarına bakayım dedim. fiyatlar inanılmaz uygundu, uzun süredir kendilerinden alışveriş yapmadığım için çok da emin olamamıştım. neyse 15 gün kargo süresi olmasına rağmen siparişi verdim.

    ilk yapmam gereken şeyi, en son yaptım. istanbul bilişim hakkındaki yorumları satın aldıktan sonra okudum. bir tane olumlu yorum olmaz mı lan ? özellikle şikayet sitelerindeki yorumları da görünce gözüm korktu. dedim "oğlum 2500 tl göte girdi, alabilirsen de 2 aya alırsın parayı". bir tane olumlu yorum olsa kargo için 15 gün bekleyecektim. yorumlardan adamların batmak üzere olduğuna emin oldum artık. daha önce weblebi mi neydi öyle bir siteden paramı bir ay çirkeflik yapıp zar zor almıştım sonra da batmışlardı.

    neyse ben de siparişi iptal edip, paramı geri istemeye karar verdim. akşam saat 15 gibi aradım, ilgili personele bağlanmam aşağı yukarı 15 dk sürdü. siparişi iptal etmek istediğimi belirttim. 24 saat içinde iptal ettiğim için para iadesinin bir gün içinde yapılacağını belirtti. "size gelecek mesajda 10 gün yazabilir ama 1 gün içinde iadeniz gerçekleşir, gerçekleşmezse bankanızla irtibata geçin" dedi. sözleşmede de 10 gün yazıyordu, bir gün de gerçekte iade edecekler miydi ? diye düşünmeye başladım. 3 saat sonra mesaj geldi paranızın iadesi gerçekleşti diye, internet şubesinden de kontrol ettim, gerçekten iade etmişler.

    yapılan şikayetleri dikkate aldığımda, ortaya çıkan problemlerin çok büyük bir kısmının ellerinde olmayan ürünleri satıp daha sonra yurt dışından tedarik etmeye çalışmalarından kaynaklandığı anlaşılıyor. insanların 1 ayda gelmeyen üstüne 10 günde para iadesi gerçekleşmeyen siparişler üzerine, firma hakkında bulundukları ithamları anlıyorum (parayı işletiyorlar, batacaklar, paranın üstüne yatıp kaçacaklar). benim de aklıma hep en kötü şeyler geliyor.

    sonuç olarak benim problemimi çözdüler. şikayetvar.com'da da şikayetçilerin çoğuna geri dönüş yapmışlar. kendi şahsi tecrübem kötü niyetli olmadıkları yönünde. yine de alışveriş yapmanızı çok da tavsiye edemeyeceğim. umarım işlerini daha sistemli bir şekilde yapmayı öğrenirler ve imajlarını düzeltirler.
569 entry daha
hesabın var mı? giriş yap