489 entry daha
  • gerçekten adhd rahatsızlığı yaşamayan insanlar tarafından kullanıldığında, önceki entrylerde yazan yan etkilerin çoğu deneyimlenebilir. vize döneminde, proje döneminde performans artırıcı olarak kullanıldığını biliyorum insanlar tarafından. kırmızı reçeteli olmasına rağmen şeker gibi dağıtan doktorlar hakkında soruşturma açılmalı.

    rahatsızlığı olan insanların ise normal insanlar gibi yerinde oturup, işine gücüne odaklanabilmesine yardımcı olur.

    genelde çocuklar kullanır ritalini, ya da ileri derecede ihtiyacı olmayanlar. tüm gün salınımlı hali için ise (bkz: concerta)

    dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu şımarık çocuk bahanesi değil gerçek bir rahatsızlıktır. hayatında göz teması kurmakta bile zorlanan, dürtüleri yüzünden sosyal hayatında yıllarca zorlanmış, cahil ailelerin elinde yaramaz, deli diye yaftalanmış insanlar bunlar. ve aslında dışarıdan bakıldığında fziksel bir zararı olmadığı için hala gereken önem verilmiyor bu rahatsızlığa. çoluğunuz çocuğunuz eğer bu durumdan müzdaripse lütfen geçiştirmeyin. daha kaliteli bir hayat yaşayabilmesi, potansiyelini tam kullanabilmesi için ilaç tedavisi şart.

    hayır her hiperaktif çocuk çok zeki değildir, bu hastalığın bile kendi altında pek çok kırılımı var. lütfen çocuklarınızı eşsiz sanmak gibi bir hataya düşüp sadece motivasyon sorunu yaşayan çocuğunuzu da adhd tedavisine zorlamayın.

    metilfenidat bu. vitamin değil.
501 entry daha
hesabın var mı? giriş yap