5 entry daha
  • bugün aldığım ve şimdilik çok kullanışlı görünen tablet. en son ilk nesil ipad air sahibi olmamdan ve oldukça ağır kalmasından dolayı oldukça hızlı olduğunu söyleyebilirim (2019 cihazı olsun bir zahmet tabi). kalem ve klavye dahil modellerinin üst entryde belirtildiği gibi iki katı fiyatına geldiğinden dolayı ipad tercih etmedim. hem uzun süredir android tabanında cihazlar kullandığım için daha rahat özelleştirme yapabilmek keyif veriyor.

    daha önce kalem kullanmadığım için not alırken veya bir şeyler çizerken çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. yazılan yazıları anında bilgisayar yazısına da çevirebilmesi de benim için iyi. yanında gelen touchpad özellikli klavyesi ile de tablet dex modundayken tamamen ufak bir notebook özelliğine kavuşuyor. belki her uygulama desteklemiyordur ancak ayrı ayrı pencereler şeklinde uygulamaları açıp kullanabiliyorsunuz.

    şarjının henüz ne kadar gideceğini bilmiyorum ama 10 saati aşkın olduğundan bahsediliyor, göreceğiz. type-c girişli olması da hızlı şarjı desteklemesi ve usb aygıtların bağlanabilmesi için iyi bir özellik. en güçlü yanlarından birisi de akg'nin destek verdiği hoparlörler, çok kaliteli ve güçlü ses veriyor.

    6gb ram yıllar içinde yeterli gelmeyebilir mi bilmiyorum ancak 128gb disk kapasitesi ve artırılabilir harici kart takılabilmesiyle hafıza sorunu yaşamayacağım garanti gibi.

    samsung'u yıllar önce bırakmıştım ama hala kendi yazılımlarını dayatmaya çalışması hoşuma gitmiyor. office uygulamalarını (microsoft) kullanmayı veya google uygulamalarıyla işimi halletmeyi tercih ederim.

    ufak bir sıkıntım touchpad kullanırken scroll özelliği mac'e göre ters çalışıyor ve aksi yöne çevirmenin bir yolu yok veya ben bulamadım, olmazsa buna alışacağım artık.

    ekran için bir koruyucu cam almalı mıyım veya dokunmatik özelliği için bir sorun olur mu emin değilim henüz, araştırmaya başlayacağım.

    kullandıkça hoşuma giden veya gitmeyen özellikleri editlerim artık.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap