3 entry daha
  • bugün kozyatağı şubesinde ücretsiz eğitimine katıldım fena değildi.

    9 istasyon var ve 7-8 dk bir gong çalıyor ve herkes istasyonunu değiştiriyor gibi bir sistemleri var. 9 kişiden fazla gelince ne oluyor konusunda az sonra geleceğiz.

    öncelikle ısınma amaçlı ip atlıyorsunuz, sonra aparkat, direk ve kroşe yumruklarla devam ediliyor. her 20 vuruş sonrası ekstra bir hareket yapıyorsunuz, ileri geri zıplama veya dizleri karnına çekme gibi.

    bunları bitirdik ve bize bitti dediler tekmelere falan geçemedik. ücretsiz ders 15 dk dedi genç sporcu ve kaslı arkadaş. ok dedik ve geçip fiyatları sorduk.

    3 aylık 845 tl
    6 aylık 1385 tl (black friday için 900 tl ama bugün son dedi)
    12 aylık 2300 tl

    aylık sorduk aylık kontenjanımız doldu dedi ?!? bu ne demek artık bilemiyorum.

    3 aylık aldık kolumuzu sakatladık ne oluyor paramız mı yanıyor diye sordum? hayor dr raporu ile gelip iade alabiliyorsunuz dedi ki zor yani uğraşırız gibi bir izlenim edindim.

    akşam iş çıkış saatleri ne durumda kalabalık oluyor mu diye sordum? hayır 9 istasyon olduğu için maksimum 9 kişi alıyoruz dedi?* wtf man???? gelen ne yapıyor kapıda mı bekliyor?? çözemedik burayı inanın.

    ben sistemi açıkcası çok beğendim hem evime çok yakın hem boks kick boks karışımı 30 dk hiç durmadan vurdulu kırdılı aksiyon filmi tadında hareketler ile spor yapmaya motive ediyorsunuz kendinizi lakin bu kaslı ve yakışıklı spor hocası arkadaşın satış yeteneği çok kötü inanın sorulara zorla karşılık veriyor ve oradan bir an önce ayrılmak istiyorsunuz.

    ek olarak 3 aylık paketi yarın alamaz mıyım dedim hayır dedi adam bana. niye ben fiyatı bugün aldım deneme bu gün yaptım bu günün fiyatından verirsiniz artık eki eki :) diye sırıttım ama nafile yumuşamadı o kaslı ve yakışıklı hocamız. hayır insan biraz esnaf olur yani hallederiz falan der ne bilim.

    sonuç olarak çok kararsız kaldım ama negatif duygularım ağır basıyor.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap