8716 entry daha
  • fenerbahçeyi kümede tuttuğu için kendisine teşekkür edilen hoca. sayelerinde bunu da gördük çok şükür.vizyona bak hizaya gel. sadık küme düşmeme transferiydi diyen mi dersin, küme düşme hattından takım aldı 6. yaptı diyen mi dersin. ne ararsan var.

    ulan adam gelince benden önce ne olduysa oldu, ligin geri kalanının lideri olucaz dedi mi demedi mi? kalan bilmem kaç haftada kaç puan alabildi? son 4 maçını alamamış olsa, ki tüm maçları izledim o son 4 maçı da kazanması mucize idi, küme düşürecekti. o zaman da pişkin pişkin , zaten küme düşme hattında aldı mı diyecektiniz?

    ersun yanal budur beyler. kendisini de suçlamıyorum beylik laflarla kandırılan bir camia daha bulmuş , salıyor lafları.fener defans yapmazmış da yaptırırmış. görüyoruz 13 haftadır 20.dakkadan sonra kim defans yapıyor? bunlar hep hücumcu tayfanın eseri.

    ben önce sonuç alma taraftarıyım . çünkü sonuç almadan büyüyemezsin. aykut’ta da bunu dedim, advocatta da. ama siz dediniz ki heyecan istiyoz, hop oturup hop kalkalım istiyoz. şimdi hoplayın bakalım.
2979 entry daha
hesabın var mı? giriş yap