460 entry daha
  • - geç yatmak, erkenden uyuyanları küçümsüyorlar bu tuhaf insanlar, hayır gecelere kadar sen ne yapıyorsun yani.

    - disko, bar ortamlarında bulunmak ; eğlenmek demiyorum bakın bulunmak. rahatsız edici bangır bangır müzik altında eğlendiğini zannediyor, böyle zannetmeye mecbur çünkü. evinde kitap okuyana laf atıyor.

    - üsttekine paralel bir madde olarak içki içmeyi de ekleyebilirim. bak süt reyonları şurada diye espri yapıyor içki içmeyi tercih etmeyen birine. alkollü içecek tüketmeye farklı manalar yüklüyor.

    - yurt dışı seyahatleri. avrupa'da herhangi bir mekanda yemek yediğinde başı göğe eriyor zannediyor. instagram sersemliğini besliyor. ben ülke dışı geziyorum diye caka satma derdinde. yurt dışından yorgun, para harcamış ve üzgün olarak dönüyor.

    - erkekler için karşı cinsle münasebet kurmak. herif kızlar yurdunun yemekhanesinde kahvaltı yaptı diye ağzı kulaklarına varıyor. tanımadığı bir kızla tesadüfen girdiği kısa diyoloğu detayına kadar anlatıyor. kızlarla konuşmayı, iletişim kurmayı marifet sayıyor. ezikliği siz düşünün.

    - sosyal medyada takipçi ve beğeni rakamları. kendi ederini bunlarla ölçen modeller basiretsiz ve samimiyetsiz paylaşımları ile kendilerini takip edenlerle övünüyorlar. en çok nick altı girisi troll hesaplara yazılır halbuki.
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap