512 entry daha
  • şu diziye sjw diyenleri hakikaten gidip sandalyeye bağlayarak 7/24 netflix'e maruz bırakmak lazım. size öyle içerikler müstehak. olm adamı pc principal edeceksiniz. yazmayım yazmayım diyorum son bölüme kadar bir numara dönecek bu kekolar haklı çıkacak diye dayanamadım.

    damon lindelof'un sırf the leftovers'tan bende bolca kredisi olsa da yüksek entropili bir şahıs olduğundan lost'tan, prometheus'tan ötürü insan bir "ama?" diyordu ister istemez. ilk bölümlerdeki düşük temponun karakter merkezli bir bölümde yavaştan kalkacağını az çok tahmin ediyordum* ki öyle de oldu. nasıl ki leftovers ilk sezondaki matt'in bölümüyle açılmaya başladıysa watchmen de looking glass'ın koltuğa oturduğu 1x05'le iyice yükselişe geçti. bu hafta da şiir gibi bir 1x07 izledik.

    --- spoiler ---

    cal'in çocuklarla olan ölüm/ateizm temalı muhabbetinden, tanrıya olan yaklaşımından "lan acaba?" diye soru işaretleri oluşmuştu da gene "yok olm ya" diye kendimi ikna etmekteydim. #98578561'de bahsedildiği üzere baya bir ima varmış* yarı kör izlemişiz.

    sadece ozymandias'tan oluşan bir sezon izleyebilirim sanırım. jeremy irons bir yana sahne geçişleri, sinematografi o kadar güzel ki zevkten dört köşe oluyorum.

    çizgi romanla paralel olarak dizi de 12 bölüm olacak sanmaktaydım ki 2 bölüm kaldığını öğrenince baya şaşırdım. looking glass nerede, will dede nerede, 7k ne bok yiyecek, ozymandias/lady trieu ilişkisi gibi yığınla mesele var açıklanması gereken. önümüzdeki haftalar yokuş aşağı basıcaz muhtemelen.

    --- spoiler ---

    son olarak dizi temayı yansıtma konusunda soundtrack seçiminde inanılmaz başarılı. the departure suite leftovers için neyse, lacrimosa da watchmen için o oldu.
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap