8709 entry daha
  • gün itibariyle bende kredisi tükenmiş, hiçbir şekilde takımı şampiyon yapabileceğini düşünmediğim canım takımımın boş hocası.

    şimdi fenerbahçeliyim ama elimden geldiğince objektif bakmaya çalışıp durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.

    ligin başından beri rakiplerin durumuna değineyim önce.

    beşiktaş biraz bizim geçen seneki halimize benziyor gibiydi. yeni hoca, yeni ve görece güçsüz kadro ve son olarak yeni yönetim. bunların yanında burak yılmaz başta olmak üzere sakatlıklar, kırmızı kartlar derken adamlar gerçekten çok zor bir dönem geçirdi. ama sonuç olarak baktığımızda puan tablosunda bizim üzerimizdeler. yani bunca olumsuzluğa rağmen bir şekilde toparladılar ve bence bizden daha yüksek şampiyonluk ihtimalleri var.

    galatasaray'a gelirsek adamların 8 milyonluk forveti oynamıyor. üstüne andone sakatlandı. çoğu oyuncusu formsuz ( belhanda-feghouli ki bu adamlar bence iyi olacaklar ) sonuç olarak kadroları kaliteli ama formsuz yine de bizden 2 puan gerideler sadece ve yükselişe geçecekleri çok belli özellikle son maçtan sonra.

    gelelim bize. lige rüzgarı arkamıza alarak başladık. coşkuyla, heyecanla vedat, kruse derken iyi başladık. evet sakatlıklar vardı ama hasan ali'nin sakat olup olmaması bence pek önemli değil hatta sakatken daha iyiydik. geldi takımın içine etti. emre iyi başlamıştı. ozan gazla, coşkuyla yaptı bir şeyler derken iyi sonuçlar geldi. ferdi'nin kısa süre oynamasına rağmen 1 gol 1 asistlik performansı vardı ama ne hikmetse bizim hoca başarıyı cezalandırdı çocuğu bir kesti kadrodan daha da yüzünü göremedik. puan kayıpları başladı hoca yine farklı oyuncuları düşünmedi. aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekledikçe sonuç olarak 22 puanda kaldık. ki bu geçen yılı saymazsak son 15 yılın en kötü sezonu. bugüne geldiğimizde de o rüzgar dağıldı taraftar ve oyuncularda tedirginlik, stres başladı. çünkü o şampiyon olacak takım gidip küme düşecek takımlara yenildi.

    bundan sonrası için de takımın iyiye gitme ihtimalini düşük görüyorum. 40 yaşındaki emre'den medet umuyoruz. ozan güven vermiyor. orta sahada tek adam var o da gustavo. defans desen en iyi adamımız serdar aziz. altay bence şampiyon olacak bir takımın kalecisi olamaz. forvet hattımız en güçlü yanımız ama sağ olsun hoca formayı hak edene vermediği için moses'ın mallıklarını izliyoruz. ya da denizin dağa taşa vurduğu ortaları. ulan ferdi fatih terim'in elinde olsa adam devre arası en az 20 milyona sattırır o çocuğu.

    neyse ben artık bu adamla başarı geleceğine inanmıyorum. ali koç'da zaten pek sevmiyor gibi. gönderir yakında.
2975 entry daha
hesabın var mı? giriş yap