• harbiye acik hava tiyatrosunda gerceklesen, mercan dede, hüsnü senlendirici, sabahat akkirazve orient expressions in katildigi etkinlikti.

    ilk olarak mercan dede sahne aldi ve son albumunden parcalarin agirlikta oldugu bir performans gerceklestirdi.son 2 sarkisi su albumundendi.mercan dede filistin bayragi acarak, bir kadin semazen esliginde noktayi koydu.

    mercan dedenin hemen ardindan hüsnü senlendirici sahne aldi.yurtdisi konserlerine beraber gittigi kanun ve saz virtüözleri kendisine eslik etti.kısa bir performans gerceklestirdi fakat cok basarili akillarda kalir bir performansti.kendisini izlemeye gelen bakana dert yanan hüsnü senlendirici, yurt disi cikislarinda vize almakta zorlandigini belirtti.*

    daha sonra sahneye orient expressions ve sabahat akkiraz cikti.onlar da külliyat albumundeki eserleri seslendirerek kulaklarimizin pasini sildiler.sabahat akkiraz herzamanki gibi yüzünde bir gulumseme ile sarkilarini soyledi.

    ve kapanista bütün sanatcilar bir arada imkansiz ask isimli parcayi seslendirerek, sigara tiryakilerine sigaralarini, icmeyenlere tirnaklari yedirterek konseri noktaladilar.hepsinin eline yuregine saglik.
hesabın var mı? giriş yap