8 entry daha
  • ya benim anlamadığım kısım şu, doğa kolejinin durumu uzun süredir biliniyor. öğretmenler de sonuna kadar haklı. ancak halen daha aileler çocuklarının bu şartlarda öğretmen çalıştıran bir işletmede nasıl sağlıklı bir eğitim ortamına sahip olabileceğini düşünüp ısrarla doğa kolejine çocuklarını yazıdırıyor? anlayamıyorum gerçekten. öğrencilerin aileleri tepki koysa ve çocuklarını teker teker çekmeye başlasa her şey bakın nasıl değişiyor bu paragöz yerler için.

    dahico mesaj yolu ile şöyle bir bilgilendirme yaptı konuyla ilgili:
    " emin değilim ama millet iki sene önceden yazdırıyor çocuğu sanirim. epey büyük indirimler falan yapip bir ya da iki sene onceden kayit aliyorlar. ztn sıkıntı bu alinan paranin diger sirket icin insaata gomulmesi muhtemelen."

    bir başka sözlük yazarı da şu şekilde konuyu belirtti: "cocugu bu sene de dogada olan bircok arkadasim var. bu senenin odemesi nerdeyse bir sene onceden bitti. erken odemede cok cazip indirim yaptiklari icin millet coktan odedi"

    velielr açısından olaya maksimaks şöyle bir yorum da getirdi: "bir çok sebep var önem sıralaması ailelere göre değişir. sebeplerden biri erken ödemede iyi indirim yapıyor olmaları
    bir diğeri eğitim kaliteleri birçok okuldan iyi. bir diğeri maalesef maaş ödeyememe sıkıntıları her yerde oluyor, düzelir diye umuluyor. bir diğeri doğanın siyasi bir konumu yok bu bazı aileler için önemli. bir diğer sebep en son bildiğim kadarıyla 65bin öğrencisi olduğu söyleniyordu. buradan bakınca 1-2 şubesi olan küçük özel okullardan biri değil. her organizasyonda etkinlikte yarışmada varlar. okullar arası turnuva yapıyorlar orada bile binlerce kişi ile yarışıyorsunuz. bu anlamda oldukça büyük bir yapının içinde bulunmak güven veriyor olabilir"
338 entry daha
hesabın var mı? giriş yap