37 entry daha
  • kılıçdaroğlucu cihangir solcusu liboş tiplerin yıllardır papağan gibi tekrarlayıp en sonunda bizi nefret ettirdiği söylemdir.

    kürtlerin oyunu alacağız diye adamlar koskoca mahmut esat bozkurt, şükrü saraçoğlu ve yusuf akçura gibi adamların partisini gidip götü boklu hdp'nin uzantısı haline getirdiler. chp'de artık atatürk'ün fikirlerini savunmaya kalksan "vay pis ulusalcı kafatasçı faşist statükocu baskıcı postal yalayıcı elitist dinozor..." diye fişlenip partiden şutlanıyorsun. ama yine aynı chp'de rahat rahat said-i kürdi, seyit rıza ve ibrahim kaypakkaya gibi atatürk düşmanlarını savunabiliyorsun. genel başkan yardımcısı çıkıp "dersim'de katliam yapıldı, chp adına özür dilerim" diyor. chp, hdp ile kol kola tunceli'de seyit rıza'yı anma töreni düzenliyor. chp'li vekiller çıkıp soykırım pankartı ile yürüyor, apo posterleri altında yürüyor, "mustafa kemal'in askerleri it sürüsüdür" diyenlerle kol kola giriyor falan... daha anlatamayacağım kadar çok rezillik var. kısacası kürt oyları diye hdp'yi yalaya yalaya bir hal oldular. ama bir bakıyorsun, kılıçdaroğlu döneminde chp daha tunceli'de bile hiçbir seçimde birinci olamamış. paso hdp'ye-2014'te de selo'ya-oy vermişler. yani kılıçdaroğlu o kadar kürtçülük yapmasına rağmen daha kendi memleketinden bile oy alamamış. ama bir bakıyorsun, muharrem ince 2018'de tunceli'de en çok oyu almış! eee hani kılıçdaroğlu giderse, muharrem ince gelirse chp kürtlerin oyunu alamazdı?

    bazı mallar da alevi oyları goy goyu yapıyor. bugüne kadar chp sanki alevi düşmanı bir partiydi de, alevileri hep dışladı da kılıçdaroğlu gelince mi düzeldi? ne demeye çalışıyor bu tipler anlayamıyorum. haaa "muharrem gibi sünnileri istemiyoruz, illa alevi başkan istiyoruz" demek istiyorsanız açık açık delikanlı gibi söyleyin o zaman. dilinizin altındaki baklayı çıkarın ki sizin insanları mezhebine göre yargılayacak kadar yobaz ve gerici insanlar olduğunuza emin olalım.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap