18 entry daha
  • tercih problemleri olan nijerya futbolcu.

    şimdi yukarıda yazılanlara bakınca büyük ihtimalle ben futboldan anlamıyorum.
    ama yine de bir iki kelam edeceğim kendisi ile ilgili.
    bu adamın yerine tercih konusunda küçük bir miktar daha akil bir forvet olsa sanırım 15 16 gol bandını çoktan aşmış olurdu diye düşünüyorum.
    nereden varıyorum bu sonuca ?
    sanırım 8 9 maçını izledim lille osc kulübünün bu yıl. 2 tanesi valencia fcye karşı olan maçlardı.
    bu arkadaş çok sansasyonel goller atma potansiyeline sahip ve atıyor. ama bir o kadar ve hatta daha fazla pozisyonda basit şut ve pas tercihlerini doğru yapamıyor.
    tamam ünlü futbol yıldızı batuhan karadenizin de dediği gibi. 'kral yapmayacaksın, kral olacaksın.' düsturu ile hareket eden bir forvet ya da santrfor. da kardeşim ceza sahası ön çizgisinde önünü üç adam kapatmışken kaleye vurma. sağda jonathan ikone ve mehmet zeki çelik, solda jonathan bamba ve bradaric varken 3 defans oyuncusundan birine çarpma ihtimali %90 olan topu kaleye vurma. bu oyunculardan birine versen zaten yine içeri sana dönecekler. çok daha kolay bir pozisyona gireceksin ve belki bitirmek çok daha kolay olacak.

    şu an oynanmakta olan lyon maçında 10 dk falan önce sağ çaprazda açısı çok kötü ve önünde denayer varken yerden bir şut çıkardı. yemin ederim kaleye bisküvi koysan kırılmazdı. halbuki ki solda bamba hemen ortada sanchez vardı.

    forvet bencil olur. tamam. ama bunun ki bencillik değil.

    çok net ve kendimden emin bir şekilde söyleyebilirim ki; son dönemde izlediğim en geri zekalı futbolcu bu arkadaş.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap