5 entry daha
  • kisaca secmece insanlara verilen genel isimdir.. ruh sahibi ve ifade ozgurlugu sahibi insanlara verilen genel ad da denilebilir.. kendini bir ba$kasina, bir benzerine anlatmaya, disarisinda bulunan herhangi bir insana da kendini ifade etmeye kesinlikle ihtiyaci olmayan insandir rocker.. sirf bunun icin bile kendini $ansli saymasi ve bununla gurur duymasi gereken insandir..
    mutlulugu, huznu, sevinci ve kederi bir distortiona bagli olan insandir.. bas gitar tonuna mest olandir.. davul soloya teslim olandir.. yapilani saygi ile takdir etmektir.. ve kendi paralellindeki insanlarla ayni notalari payla$tigi icin buna $ukreden ki$dir rocker.. az uz bi$ey degildir..

    eyfel kulesinin altinda hatira fotografi cektiren, kayak yaparken cektigi fotografi iinfosuna koyan zibilyon tane insandan farkli olmaktir rocker olmak.. bu ahval ve $erait icinde olsa bile kendini korkusuzca ve hic cekinmeden ifade edebilmektir.. freddie mercury'e hayran olup, icabinda slipknot konserinde herkesten fazla ziplayabilmektir.. kolay degildir bunu ta$imak..tasiyanlari da kendi adima tek tek tebrik ettigim insanlardir.. ayirt etmeden..
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap