6 entry daha
  • maalesef günümüzde görülen olgu. bilindiği üzere faşizm insanları bir görüş doğrultusunda ve kendi isteklerine hizmet edecek şekilde yönlendirme temelinde yükselmektedir.

    son zamanlarda gerek bire bir temas edilen veganlar gerekse sosyal medyada görüp, konuşulan veganlar ile olan tecrübelerim sonucunda maalesef böyle bir davranış olduğuna kanaat getirdim. elbette bu arkadaşların hepsi aynı değildir ancak bir kısmı var ki illa etrafında gördüğü herkesi vegan yapmaya çalışıyor, adeta bir misyoner gibi davranıyor. herkes vegan olmak zorundaymış hayvansal ürün tüketenler cani birer mahlukmuş havası yaratıyorlar.
    bazı bilimsel bilgileri de işlerine geldiği gibi kullanarak insanları kendi taraflarına çekmeye çalışıyor, tavuğun adet yumurtasını yiyorsun, ceset yiyorsun, hayvancılıktan para kazanıyorsun zaten canisin seninle konuşmaya değmez gibi cümlelerle üzerinize geliyorlar.

    bakın bir insan ister vegan olsun ister sadece hayvansal ürünle beslensin beni bağlamaz. dini dili ırkı kültürü neyse ona göre yaşasın insanlar. zaten dünyaya bir defa geliyor, kısacık kalıp hayatla mücadele ederek göçüp gidiyor. bırakınız insanlar istediği gibi yaşasın kendi fikirlerinizi dayatmaya çalışmayın
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap