3 entry daha
  • efendim şimdi hanım kızlarımıza 4 tane stud iki 2 de dudarasından seçme şansı verilmektedir. studlar adlarından da anlaşılabileceği gibi efenim güzel sayılabilecek damızlık gibin çocuklar, dudlar ise böyle bir korkunç bir ucube tipli insanlardır. lakin kızımız bunların hepsini cillop gibi güsel insanlar sanmaktadır. zaten girdiği dating yarışmasının da normal olduğunu sanmaktadır.
    en sonunda seçilen kişi 1000pound kazanır ve eğer bu işi para için yapmaktaysa kendisini seçen kızı elediklerinden biriyle çıkmak zorunda bırakma hakkına sahiptir. hatta tarafımdan izlenmiş olan bi senseless'da kızın eski erkek arkadaşı intikam almak için yarışmaya katılmış, parayı alıcam kızı da vericem çıplak adama düşüncesiylen hareket etmiştir. lakin kız koltuk altını kokladığı* eski erkek arkadaşının deodorant kullanması gerektiğini düşünüp, kendisini elemiştir*
    aile ilen izlenmemesi gereken programdır. ortalıkta anadan üryan dolaşan sakallı adamı görünce ve hatta bu adamın tarafınızdan izlendiğini görünce aile efradının vereceği tepki çok ilginç olabilmektedir.

    mtv işin bokunu çıkarmaktadır efenim. yarın bi gün önce tokuş sonra tanış yarışması da yapacaklardır. yüzelsellikte son noktaya varmalarına ramak kalmıştır. bizim zamanımızda böyle değildi bu işler azizim. sevgilimizi pipisi domuz kumbarası ağırlığında diye seçmezdik. yaa yaaa..
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap