• şuradan ulaşıp başkası adına utanma duygusunu iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.
    osmanlı tokadı atma isteği uyandıran bir adet kadını içeren ve şol cennetin ırmakları ile başlayan bir video. iyi ki doğdun mami* * . annen senin için 3 kız doğurmuş! erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeye devam ettiğiniz müddetçe bu ülkede kadına şiddet, kadın cinayetleri asla bitmeyecek!

    dedesi osmanlı zamanında yaşayıp cumhuriyetin ilk yıllarında ölmüş* * osmanlı fetişisti bir kadın. tiktok çektiğinden eminiz. osmanlı torunu olmaktan müthiş gururlu ama ne ilginçtir ki cumhuriyetin kadına verdiği özgürlükle bir motosikletçi. kendisine dedelerinin sağladığı gibi bir yaşam, bıyıklı aslan gibi kocişine de dedeleri gibi harem kurmasını tavsiye ediyorum. “didiklenmiş yün yani yumuşak” cümlesini seçim zamanları kömürle harladığı makarnayı fazla kaçırmasına bağlıyorum. şeref, namusu yumuşaklara öğretmiş kadındır. hayal kurup sabahları erkek olarak uyanmak istiyormuş. arkandayım ablam. bastırılmış duygularının üstüne git...

    system of a down’ın b.y.o.b.müziğiyle türk sinemasından olan kesitler harikaydı. eksik müziği bulunmuş gibi. günümüzde diriliş ve kuruluş osmanlı tiktoklarına da eklenmeli.

    nihan osmanoğlu bölümlerine hiç tahammül edemedim. saray, arsa, dedemin mirası, veraset davası... nihan'ın kafesindeki lavabo kapısının üstündeki başörtülü kadın simgesi hayli ilginçti ama. onun da müthiş arabasında kadınlara karşı yorumu hiç şaşırtmadı.

    bu osmanlı sevdalıları kadınlardan ne istiyor anlamakta güçlük çekiyorum. osmanlı hanedan sevdalıları müthiş kadınlarımız farkına varsın ki , kadınları rahatça eleştirebilmenizin temeli cumhuriyet be.

    cesur motorcumuza katıldığım bir yer yok muydu peki ?

    bir yer vardı. özgürlük olmadığına dair. cümlelerini kabulleniş içinde söyleyen potansiyel seçmen %50 de anlamış özgürlük olmadığını. o mutlu ama. bunların motorcu olanları değil de yönetici olanları hayli tehlikeli.

    osmanlı sevdalıları yeniçeri kıyafetleriyle mastürbasyon yapmaya devam etsin. ben sayıları hayli çok olan kesime ayna tutan motorcu ablamıza baya üzüldüm.

    akıl, fikir :)
572 entry daha
hesabın var mı? giriş yap