78 entry daha
  • zor oldu, imkansiz oldu federer cincinnati - us open dublesinin yanindan bile gecemedi. daha tazecik zor olacak demistim bu sene kuzey amerikada tum turnuvalarini kaznamasi (bkz: #9924786) ama bu kadar da zor olacagini tahmin etmemistim. federer cincinnati masters series ikinci turunda genc britanyali yetenek andrew murray'e 7-5 , 6-4 luk iki set sonunda yenilerek hem 17 turnuva ustu uste finale cikma serisini, hem de kuzey amerikada ust uste mac kazanma serisini (55) hem de rafael nadaldan baska tenisciye yenilmeme aliskanligini bozmus oldu.

    andrew murrayin iki haftadir muthis giden formu federerin backhandini nereye vuracagini bilemedegi bir gun yasamasiyla birlesince masal gercege dondu. ama murrayin basarisini sadece federerin gununde olmamasina baglamamak lazim. murray nadalvari bir mucadele gucu ve federerinkini aratmaz hatta asar gibi gozuken bir backhand ve etkili bir servis ile bileginin, raketinin hakkiyla maci kazandi. federer hayranligim bir yere kadar benim de, sezarin hakkini sezara ustelik hakkini bu kadar da ikna edici bicimde isteyince vermekten baska yapacak bir sey yok. tebrikler cocuk.

    bu yenilginin isaretleri on gundur geliyordu. federer gecen haftaki cincinnati acikta kazandi kaznamasina ama ilk ondaki hic bir rakibi ile karsilasmadi. buna ragmen oynadigi alti macin dordunde bir set kaybetti. richard gasquet ile oynadigi final macinda ilk seti 6-2 kaybetti, ikinci setin ilk oyununda kendi servisinde 0-40 geriye dustu ve maci oradan toparladi. dun ilk tur macinda srichaphan karsisinda da ozellikle ilk sette epeyce zorlandi. on gundur formunun zirvesini bulmus olan andrew murray karsisinda neredeyse varlik gosteremedi desek yeridir. bu maglubiyetle 18 ust uste final rekorunu egale etme sansini da kacirdi. nadalin da ilk tur macinda zorlanmasi ve bir turlu gercek formunu bulamamasi amerika acikta surpriz bir sampiyonun isareti olabilir mi acaba? tatli bir surprizin (bkz: james blake) ya da cok da sevimli olmayan bir surprizin (bkz: andy roddick) (bkz: lleyton hewitt) ya da masalsi bir ruyanin (bkz: andre agassi)
4139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap