40 entry daha
  • bunu kim olursa olsun ve hangi sebeple olursa olsun hayatta kimseye yapmayın. yukarda yapılmasını tasvip eden, hem kendini hem de yaptığını bir şey zanneden varlıkları hiç dinlemeyin.

    herhangi bir insanın hayatında bir şekilde yer ediniyorsanız, yer edindiğiniz ölçüde veda ederek ayrılın. arkadaşsanız arkadaş gibi, dostsanız dost gibi, sevgiliyseniz sevgili gibi ayrılın. yok olmayın.

    insan zihni bunu kaldırmakta çok zorlanır.

    herhangi bir şeye başlarken dahi selam vererek başlıyoruz, bitirirken iyi akşamlar diliyoruz.

    ya siz hiç mi cumartesi annelerini görmediniz? onlar çocuklarının geri dönmesi için mi sizce eylem yapıyorlar? çocuklarının başına nasıl bir şey geldiğini bilmek, en azından bir mezar yerleri olsun diye mi yıllardır eylem yapıyorlar?

    ne sanıyorsunuz kendinizi?

    çok mu soğudun, yapamıyor musun, aldatıldın mi, sevmiyor musun? sebep ne olursa olsun sana zamanını vermiş bir insana evlada demeden gitmeyin. nedenini açıklamadan gitmeyin.

    durumu açıklayın ve kararlıysanız düzelmiyorsa sonrasında gidin. ama konuşun. insan olduğunuzu gösterin.

    zamanımı, emeğimi, kalbimi verdiğim insan hiçbir şey demeden yok oldu. direkt olarak yok oldu. mesaj yazdığımda boşluğa gidiyor. uzay boşluğuna mesaj bırakıyor gibi hissediyorum.

    ve ne yaptığımı dahi bilmiyorum. son konuşmamızı milyon kez kafamda dinledim. nerde yanlış yaptım diyorum. burada mi yanlış yaptım, hayır burada yanlış yaptım diyorum. ve gerçeği hiçbir zaman bilemeyeceğim.

    katil dahi suçunun ne olduğunu biliyor, ne yaptığının farkında değilse mahkemede yüzüne her şeyi vuruyorlar.

    gece seni seviyorum derken sabaha neden yok olur bir insan?

    hangi şey zihnimdeki bu tahribi giderecek?

    süslü çekip gitme sözleriniz mi?

    herkes hak ettiği hayati yaşar.

    insan gibi tanışmak, sevişmek ve ayrılmak dileğiyle.
928 entry daha
hesabın var mı? giriş yap