155 entry daha
  • hakkinda dogru bilinen bir tek bok olmadigi icindir. hakkinda yanlis bilinenler ve dogrulari su sekilde:

    1. cok elektrik yakiyor
    hayir, siz ucuz olanlarin pesinde kosuyorsunuz. turkiye'de hala isitmali ve sebeke suyunu sogutma icin kullanan kurutma makineleri satiliyor. hem elektrik hem su acisindan ekonomik degil ancak ilk yatirim maliyeti acisindan ekonomik olmasi nedeniyle tercih edenler elektrik faturasi icin agliyor.
    oysa ki isi pompasi prensibi ile calisan, cok cuzi miktarlarda elektrik tuketen ancak ilk yatirim maliyeti yuksek oldugu icin tercih edilmeyen tonlarca model var.

    2. her sey cekiyor
    hayir, dogru kullanmayi bilmiyorsunuz. oturup kullanma kilavuzunu okuyun.
    havlu ile tisortu ayni anda kurutma calisirsaniz o tisort elbette ceker. kullanma kilavuzunda 3,5kg pamuklu kurutmak icin diye anlatilan programda 6kg camasir kurutursaniz tabi ceker. dusuk isi programindan, sentetik modundan haberdar olmazsaniz tabi ki her sey ceker. dogru programla, dogru yerlestirerek, siniflamalara dikkat ederek kullanirsaniz her seyin boyutu ayni kalir.

    3. camasirlari eskitiyor
    camasir zaten eskiyen bir seydir.

    bu 3 maddenin ilk ikisine ozen gosterirseniz, camasirlariniz bir daha ip yuzu gormeyecektir. yumusacik, tertemiz kokan, burusmamis ve cekmemis camasirlarinizla mutlluklar diliyorum.
1450 entry daha
hesabın var mı? giriş yap