• sadece erdoğan dedi diye buna destek olmalarının mantıklı hiç bir açıklaması olamaz. seçim olduğunda yine erdoğan'a oy ver ama ülkenin hatta dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan bir şehri fütursuzca bölmesine, doğaya bu kadar müdahale etmesine ses çıkarmamak kendini insan yerine koyan, doğayı seven, vicdanını hala kaybetmemiş olan herkesin karşı çıkması lazım.

    akp seçmeninin kendini bu kadar da ezdirmemesi gerekir diye düşünüyorum. savaşlarda kan akıtılarak aldığımız toprakların tek sahibi biz değiliz. gelecek nesillerin de hayatlarının içine ediyoruz.

    kanal istanbul'a karşı çıkanların çoğu erdoğan dedi diye karşı çıkmıyor, tarafsız raporlara bakınca zaten riskler belli. o raporlar olmasa bile doğaya böyle bir müdahelenin ne gibi sıkıntılar getireceği ** belirsiz.**

    en basit ihtimalle kuzey ormanlarındaki bir çok canlıyı yok edecek, karadeniz ve marmara'da ki su canlıların yaşamını etkileyecek ve büyük ihtimalle istanbul'da ciddi içme suyu sıkıntısı yaşanacak. allah'ın yarattığı bu kadar canı yok ediyoruz.

    erdoğan hangi sebeple yapıyor bilmiyoruz ama daha önce kendi ağzından dedi "istanbul'a ihanet ettik" diye. ihanetten kastı şehir ile ilgili yanlış kararlar vermesi ya da onu yanlış yönlendirdikleri için yanlış kararlar verdi. aynı şey fetöde oldu, kandırıldık dedi. diğer yanlış kararı suriye ile oldu. esad 15 günde devrilecek dedi, başkalarına inanarak. yani erdoğan'da yanlış kararlar verdi ama bu kanal istanbul konusunun dönüşü yok, sonsuza kadar pişman olacağımız bir şey.
    aklı, vicdanı, kendine saygısı olan herkes buna karşı çıkmalı.
219 entry daha
hesabın var mı? giriş yap