6 entry daha
  • henüz fazla filmi bulunmayan 1965 doğumlu senarist ve yönetmen craig rosenberg'in izleyici anlasın diye gözüne soka soka sonuçla ilgili ipuçları verdiği ve nelerin cereyan edeceğinin rahatça anlaşıldığı gerilim filmi. öte yandan olağanüstü resimleriyle ve harika demi moore performansı ile zevkle izlenebilir. lokasyonun keltik teması üzerine tahminen aileden biri olan brett rosenberg tarafından yazılmış müzikler ve özellikle keman ve piyano ile icra edilen leitmotiv de kayda değer...

    filmin çekim lokasyonu önceden kanada planlanmış, ancak hava şartları nedeniyle kuzey galler'de llanddwyn adasında çekilmeye karar verilmiş. yöre halkı tarafından ruhani bir ada olarak tanımlanan bu adanın bu hikayeye konu edilmesi kızgınlıkla karşılanmış. demi moore, film çekimlerinden yorulan film ekibine 20 palet dolusu birayı özel olarak adaya getirtmiş.

    filmde yer alan hatalardan :

    --- spoiler ---
    - filmde öykü iskoç kasabasında geçmekte iken içki içilen barın duvarında, filmin çekildiği ülke olan kuzey galler'in bayrağı gözükmektedir.
    - angus, fotoğraf makinasındaki filmi gizlice çıkarırken bobini bir tarafta sarılmış halde bulmuştur. normalde bir ucunun makaraya sarılı olması gerekirdi. bobini geri sardığı da görülmemektedir.
    --- spoiler ---

    kaynak : imdb
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap