4 entry daha
  • doksanlı yılların ortasında aha grubu' - ki aha grubu süper ayrı bir inceleme hak eder - nun tekrar yorumladıgı, o senelerde futbolcuların revacta olması ve grubun futbolu cok sevmesi sayesinde futbolcularla bezeli bir klibe sahip $arkı. yani grup üyelerimiz kazara güre$ falan sevse istanbul güre$ ihtisas kulubu ve amasya $ekerspor güre$ kulubu güre$cilerini klipte izleyebilirdik.. neyse $ans i$te.

    bu klipte tekmil futbolcu grubuna birer meslek verilmi$, yanlı$ hatırlamazsam $u sayacagım meslek dallarını canlandırmı$lardır.. mehmet özdilek ve sergen yalcın polis.. sergen'in daha saclarını kulaklarının üstünden bırakmayıp sakal tıra$ı oldugu günler, $ifo mehmet ise kücücük kafasına büyük gelen $apkası ve bol polis montuyla tırların üstünde süs diye duran michelin figurüne benzemi$tir.. elvir bolic bir eczacıyı canlandırmı$tır. bolic'in o zaman icin türkcesinin cok cok iyi olmaması sayesinde bolic klip boyu eblek eblek gülmü$, agzını bile acmamı$tır. zaten acsa da $arkı calıyo duymazdık.. kaleci $ener kurtulmu$ kahveci. yani zaten $ener'in ''galler prensi iiv $ener'' olacak hali yoktur o tiple. sevimlidir $ener ama klipte, böle aha grubunun elemanları kavga ederken falan sanki 20 senelik kahveci gibi kavgayı usuluyle ayırıp elinde tesbihle fesupanallah ceker. alpay özalan kebabcı. alpay'ın gunduz kulupte antreman, ak$am televole'de espriler yaptıgı dönem. alpay tabi böyle bir organizasyon icerisinde yer almalıdır. cansel özzengin'le tanı$malarıda gene bu döneme rastlar alpi'nin .. rıza calımbay. rıza öyle efendi bir oyuncudur ki bu tür bir $ebeklik icerisinde yer almamı$ ama sanırım gelen ısrarlarıda grubu kırmamak icin geri cevirememi$ bir spartaaaküs'tür. rıza kebapcı da bir kac saniye görünür klip kaptanı olarak hakan ve aykut'un kavgasını ayırır.

    klipte grubun ay$e'si esas kızdır. klip tam bir türk filmidir. güzel kız ve ona a$ık mahallenin iki tane civa gibi genci. gerci hakan altun biraz daha cıva'ya benziyordu, aykut daha cok oda sıcaklıgında buharla$mı$ gibi kalıyordu.. neyse bu aykut bakkal cıragı, hakan ise kahveci cıragıdır klipte. ay$e ise bo$ gezip ona buna i$ atan huridir.. ay$e her girdigi ortamda bu iki arkada$ın aklını ba$ından alıp salaga döndürüyor, oradaki futbolcularda muhtemel hakan - aykut kavgasına engel oluyorlardır. kah kavga edip karakola dü$erler, kah yemek yerken birbirlerine girip yedikleri bogazına takılır.. tek amac ay$e'dir.
    klibin sonu gelince grand cheroke'yi kapıya cekip beyaz takım elbisesi icerisinde john leshiba mosheou görünür.. meger mahallenin bekarı ay$e zenci severmi$.. mosheou ay$e'yi kapar ve arabaya bindirip uzakla$ır..

    tabi hakan ve aykut vay bana vaylar diyerek birbirlerinin omuzlarına ellerini atarak yürürler ve kar$ıdan gelen iki güzel kızı görünce ataga gecerler fakat olaylar geli$emez..
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap