53 entry daha
  • edit: süper, akp'li, cihatçı, selefi falan da ilan edilmişiz. atatürkçüyüm kardeşim, doğduğum günden beri. bir defa olsun rotamız şaşmadı çok şükür, o yüzden ben rahatım. sadece ben değil, ergenekon'dan hüküm giyen komutanlar da doğu akdeniz'de gerekirse libyaya asker göndermemiz gerektiğini savunuyorlar. tüm atatürkçüler aynı şeyi savunuyor.

    100 yıl önce, koca anadoluda, göt kadar bir toprağa sıkıştırmaya çalıştılar.
    bugün koskoca akdeniz'de, akdeniz'e 1000km uzaktaki devletler bizi 5 deniz miline sıkıştırmaya çalışıyorlar.

    ve yine, tıpkı 100 yıl öncede olduğu gibi; "aman savaşmayalım, mandayı kabul edelim" diye utanmadan propoganda yapan bir grup dalyarak var. 100 yıl önce atatürk gibiler vardı neyse ki, bunları susturdu. umarız bugün de komutanlarımız bunları susturup libya'daki zaferleriyle, türkiye'nin akdeniz'deki gücünü ve sarsılmaz meşruiyetini tasdik edecekler.

    bunlar ne konuştuğunu bilmeyen; ne liberal, ne solcu olabilmiş içi bomboş insanlar. asker savaşmasın, izmarit toplasın. türkiye tatsızlık çıkmasın diye, elindeki her hakkını avrupa'ya teslim etsin.

    100 yıl öncenin mandacılarısınız hepiniz. tarih yine sizi utandıracak.

    -----

    tabi canım, türkiye hemen vazgeçsin bu durumdan.

    türkiye cumhuriyeti tüm hamlelerini yasal zeminler üstünden mi yaptı? evet, ama vazgeçsin. türkiye'nin tek meşru libya hükümetiyle yaptığı meb anlaşmasını; hiçbir yasal dayanağı olmadan "kabul etmiyoruz" diyen avrupa haklı çünkü.

    siz var ya, beş para etmez dalyarraklarsınız. size diyecek başka bir cümle bulamıyorum.
    türkiye, meşru libya yönetimiyle anlaşmak yerine tıpkı şuan avrupalıların yaptığı gibi el altından terörist hafter unsurlarını destekliyor olsaydı burada yazmadığınızı bırakmazdınız. avrupa amerika da bize 2 ciltlik yaptırım hazırlamıştı.

    ulan siz beyinsiz misiniz?
    ana karasından 1500 km uzaktaki doğalgazda yunanistan hak iddia ediyor,
    fransa hak iddia ediyor,
    italya hak iddia ediyor.

    türkiye cumhuriyeti hiçbir hak iddia etmemeli?
    niye? çünkü bizim paşalarımız öyle istiyor.

    türkiye libya ile anlaşmasın,
    türkiye avrupa'nın haydutça, barbarca davranışlarına boyun eğip antalya'nın 5 mil açığını yunan karasuyu olaraak kabul etsin, 2 trilyon dolarlık doğalgaz rezervinden bir dirhem hak iddia etmeyip sünüp gitsin.

    hadi abi bir siktirip gidin.
    türkiye'nin kıbrıs çıkarmasından beri yaptığı en kritik hamle libya meşru hükümetiyle yaptığı anlaşma ve onların teröristlerce devrilmesini engelleyecek askeri destek anlaşmasıdır.

    eğer terörist hafter bizim tarafımızca mağlup edilirse,
    önce israil, hemen ardından da mısır sike sike gelip bizimle anlaşma yapacak. fransa, italya, yunanistan gibi doğu akdenize binlerce km uzaktaki dalyarrak ülkeler de ellerinden gelen tüm barbarlığı kullanarak gerçek yüzlerini göstereceklerdir.

    şuan libya konusunun bizim için vatan toprağından hiçbir farkı yok.
    çünkü libya düşerse, akdeniz kıyılarındaki tüm söz hakkımızı bizden var güçleriyle, tüm barbarlık ve haydutluklarıyla alacaklar.

    uyanın artık, bu kadar göt yalayıcı olmanız inanılmaz rahatsızlık verici.
    kalkın da biraz duruma bakın. ülkenizin konumuna, kaybedeceklerine bakın.
301 entry daha
hesabın var mı? giriş yap