9 entry daha
  • insallah bu sozlukteki en son yazimi yazacagim baslik. bundan sonra sozluge sadece film basliklarini okumak icin girmeye calisacagim. haber, siyaset, politika igrenciliklerinden uzak kalmam gerek. ulke haberlerini takip ettikce yasama sevinci diye bir sey kalmiyor insanda. en iyisi cehalet mutluluktur u birebir yasamak sanirim.
    1 ocak 2019 basligina defol git in argosunu yazmistim. insallah 1 ocak 2020 ve takip edecek yillar icin de yazmak zorunda kalmam.
    1 ocak 2020 zorunlu editi: senden ozur diliyorum herkesin onunde, senden ve takip edecek yillardan, bu nasil gelis oyle, ben ve benim gibilere kizip da mi boyle geldin mubarek, 1 ocak tan beri ulkemizin basina gelmeyen bela kalmadi sanki basimizdaki belalar yetmezmis gibi, yetmedi dunyaya sardin bu sefer de, pandemi nediramk, bu kadar mi kizdin, tum kalbimle bir sefer daha ozur diliyor, biraz sakinlesip insanlara biraz nefes aldirmani temenni ediyorum, umarim kirginligin gecer, hadi be guzelim, yapma bunu, seni de cok sevmesini biliriz, yeter ki sen sakinles biraz...ozur.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap