• (bkz: hedef 2023)

    bazilari irkciligin luzumu yok diyerek olaya citileme katarken, cocuk evliliklerini, cok esliligi destekleyen malum kesimden olduklari gayet aciktir.

    mogolistan, suriye, arap milletlerini kapsayan her türlu millet benim ülkeme gelip, calismasin. cunku medeniyetin olmadigi yerlerden gelen bu kisilerin sosyal sapmaya ugramalari kacinilmazdir.

    sagolsunlar araplastirilarak memleketi onlara gore yabancilik cekmeyecek sekilde entegre ediyoruz.

    yakinda bitecek bu zulum! laik ve ataturkcu olmanin suc veya ayiplanmadigi bir toplum yaratacagiz daha saglam ve sizin gibi yobazlarin biat edecegi normlarla. biat ne de olsa sizin tabiatinizda var.
  • tecavuz sucunu kinayacagim derken nefret soyleminde bulunan bir embesilin hakkinda yazdigi kisi.
  • önümüz arkamız sağımız solumuz sapık ve hasta ruhlu insan dolu. düşündükçe okudukça korkuyor insan.
  • turist vizesiyle kalan moğolistanlı kişidir. tecavüz edilen de yabancı uyrukludur. hangi ülkede, hangi ülkenin kanunlarına göre yargılanacak. memleket kapısı kırık ahır gibi olmuş, ne haddimize ırkçılık filan da..güvende olmak istiyoruz.
    hem ne alaka memlekette tekstil işcisi mi kalmamış, aldığımız göç komple niteliksiz. yakında buralar iyice boşalır, yurt dışına gidenler, gidebilenler yani, memleketi sevmediğinden değil, bunlardan korkup gidiyor.
  • tuvalete giderken checkin yapan milletiz, kayıtdışı ekonomide avrupa'nın lideriyiz, muhtemelen iran vb. ülkeler bizden daha iyidir.

    misal şu taksicilere bile vergi koyamıyoruz, o amina kodumun taksimetresine bir özellik ekleyeceksin, fiş kesecek, ama yok. ancak masada hesap okuyanda yazarkasa pos olur, o kadar malca bir ülkeyiz.

    ülkende kaçak çalışmaya moğolistandan bile geliyorlar lan. aq bu nasıl maliye? bu nasıl çalışma bakanlığı?

    mağdur kadına da geçmiş olsun, ülkece utanma duyumuzu yitirdik özür dilerim.
  • az evvel televizyonda denk geldiğim haber. kızı takip edip biraz boğuştuktan sonra 4 metrelik duvardan atıp belini kırmış. beli kırıldıktan sonra caminin kuytusuna sürükleyip tecavüz etmiş. hala mideniz bulanmadıysa tekrar okuyun.
  • coğrafya, ırk, din gibi ayrıntılardan önce vicdan gelir. bir insan vicdan sahibi değilse bırak ırkını, babanın oğlu olsa yine yapar pisliğini...

    ve ne yazıkki bir insan sonradan vicdansızlasabilir ama sonradan vicdan kazanamaz.

    tanim: kötülük saçan bir pisliğin işlediği suç.
  • tecavüz suçunun cezası taamülen adam öldürmek ile aynı olmalı.
  • her başlığı ırkçılığa bağlayan tim de yorum yaptığına göre, net bir şekilde söylemek gerekirse, tecavüz gibi bir şerefsizliği arap'ta yapsa aq, moğol'da yapsa aq, türk'te yapsa aq, biraz ırkçılık yapmak gerekirse, dedesi cengiz han da ırz düşmanı bir sapıktı
  • milleti değil, bu adamın bu ülke de bunu yapabilme cesareti bulması önemli değil mi? adam hadi vicdansız, sapık. bir de korkusuz mu? bu tip adamların çok acı şekilde cezalandırılması ve haberleştirilmesi gerekmiyor mu?

    düzgün adam zaten yapmaz, kötü niyetli biri de korkusundan yap(a)mamalı.
hesabın var mı? giriş yap