• f.c. karabakh wien'de forma giyen golcu. ismi besiktas ile anilmaya baslanmis. videolarindan goruldugu kadariyla oldukca yetenekli, oyun bilgisi yuksek ve yirtici bir santrfor. yasi da genc, 96 dogumlu. gecen sezon wiener stadtliga'da 30 macta 35 gol atmis.

    ilk 11 oyuncusu olarak dusunulebilir mi bilinmez ama eger dusuk bir maliyetle alinabilirse yas ortalamasinin 28'i gectigi besiktas'a gelecege yatirim acisindan ilac gibi gelir bence.

    video

    transfermarkt performans verisi
  • besiktas'i instagramda takip etmeye baslamis. kulubumuze hayirli olsun.
  • twitterda hakasikci isimli kullanıçı tarafından taşak geçme amaçlı ortaya atılan amatör takım forvet oyuncusu. muhtemelen de kendisi arkadaşı, kulübün oyuncudan haberi falan yok.
  • fenerbahçe alır.
  • şahsen tanıyanlar tarafından duyduklarıma göre yazıyorum.

    bundan bir kaç sene önce azeriler tarafindan avusturya'da amatör bir kulüp satın alındı ve ercan'da bu takımdaydı. daha ozamanlar rapid wien alıp ikinçi takımda oynatmak istemisti profesyonel olarak ama kendisi amatör şekilde alacagi parayı rapid wien'den alamayacagı icin kabul etmedi.

    sonrasinda azeriler*nedeni bilinmiyen sebeplerden dolayı avusturya pazarindan çekildi ve takımın ismi mauerwerk oldu. nihayetinde ercan kara'da rapid wien takimina transfer oldu direkt olarak birinci takıma. son üc sezonda oynadıgı liglerde gol kralı olarak tamamladi*.

    ilk ciddi yılına rapid ile hızlı başlayan ercan şuan için 16 macta 9 gol ve 6 asist ile oynuyor.

    yani bu sene olmasada seneye çok degerlenecek gibi duruyor. galatasaray yöneticilerine duyurulur.
  • galatasaray'ın sezon sonu teklif yapacağı oyuncu yerli olması büyük avantaj ayrıca aynı takımdan yusuf demir'e de teklif yapılacak
  • avusturya milli takımı'nı seçmiş, daha doğrusu (menajerinin açıklamasına göre) seçmek zorunda kalmış futbolcu.

    menajeri sertan güneş hem ercan kara, hem de yusuf demir konusunda türkiye futbol federasyonu'ndan kimsenin kendisiyle iletişime geçmediğini, bu yüzden çocukların seçme gibi bir şansı olmadığını söylemiş. avusturya futbol federasyonu, bu iki futbolcuyu kendi milli takımlarına katabilmek için uzun zamandır uğraşıyormuş ve sonunda başarmışlar.
  • türk takımlarının kendisi ile ilgilenmesi gerekiyor. 25 yaşında, 1.92 boyunda, avusturya milli takımına seçilmiş ve bu yıl şuana kadar 32 maçta 17 gol 9 asist katkısı sağlamış olması açısından gayet yeterlidir.
  • milli takımda şu forvet sıkıntısının olduğu dönemde hem ercan’ı hem yusuf’u kaybettik pişman olmayız inş.
  • türkiye'ye yasli cöpleri doldurana kadar en azindan böyle potansiyelli oyunculari kazandirmak lazim.
    boyuna göre gayet net gol vuruslari var.
hesabın var mı? giriş yap