erdinç gülener
-
şu sıralar yeni evli dizisinde oynayan tiyatrocu. dizinin internet sitesindeki bilgiye göre :
1971 yılında izmit'te doğdu. ilk orta ve lise öğrenimini izmit'te tamamladıktan sonra gönlünü tiyatroya kaptırdı... ailesiyle giriştiği büyük çatışmalar sonucu onları razı etti ve 1993 yılında ankara üniversitesi dil ve tarih coğrafya fakültesi oyunculuk bölümü'nü kazandı. 1997 yılında mezun oldu. aynı yıl devlet tiyatroları'nın açtığı sınavı kazanıp trabzon devlet tiyatrosu'nda göreve başladı... 8 yıl bu tiyatroda çalıştı. son 3 yıldır da ankara devlet tiyatrosu'nda görev yapmaktadır. oynadığı bazı oyunlar; antigone, elele, yıldız yargılanması -
ankara devlet tiyatrosunun guzel oyunu ihanetde rol almistir.
-
ankara devlet tiyatrosunda oynanan kerbela isimli muhteşem oyunda hz.hüseyini canlandıran muhteşem oyuncu.
-
bugün kerbela isimli oyunda kendisini izleme fırsatı bulduğum gerek oyunculuğu ile gerekse ses tonu ile harika bir sanatçı.
-
fox tv'nin yeni dizisi canan'da selim karakterini canlandıran tiyatrocu.
-
alkışlamalarımızı sonuna kadar haketmiş, bugün izlediğim kerbela oyununda beni benden alan oyuncu.
diğer oyuncular da taktire şayan bir performans gösterdiler; ama bence, hz. hüseyin ancak bu kadar iyi canlandırılırdı. -
bu akşam sgm'deki performansıyla kendisine hayran bırakan oyuncu. kerbela ne kadar uzun süren bir oyun da olsa, o ve diğer oyuncular gözümüzü kırpmadan izlememizi sağlamıştır.
-
muhteşem bir sesi var. ayrıca çok karizmatik. oyun* sonunda ayakta ellerim patlayana kadar alkışlarken beni dürtüp "yavrieem otur da biz de görelim" diyen arka koltuktaki teyzeye de laflar hazırladım. koca kıçını kaldırıp ayağa kalkıverseyin be! hani adam senin saygına muhtaç değil ama o alkışı haketti yahu.
-
-
bu işte bir yanlızlık var filminde kenan rolünde gördüm.bu nasıl bir ses tonu,kim ola ki diye jeneriği sonuna kadar bekledim, ekşisözlükden de bulunca ,bir ankara tiyatrosu klasiği daha dedim ,takip edilecekler listesine aldım...
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap