• trt spor spikeri. genelde maçları heyecanlı ve güzel bir şekilde anlatır, iyi spikerlerimizdendir. (bu entride normalde "heheh" deyip geçtiğim ufak bir maç anlatım sahnesini de sanki böyle çok büyük, olumsuz bir şeymiş gibi yazmıştım, daha doğrusu yazmışım nasıl göründüğünü farketmeden. onu kaldırdım. severiz kendisini. başlıktaki ilk entrinin öyle kalmasına gönlüm elvermedi.)
  • erdogan arikan,yalcin cetin,guven goktas ve okay karaca ile birlikte 1994 yilinda ortaya cikmis ve yalcinla birlikte trtde kalmayi tercih etmistir... gunu gunune uymaz,bazen siradan,cool anlatirken maclari,bazen ortaligin amina koyar...misal 94 dunya kupasinda hayatimda izledigim en bayici mac diyebilecegim meksika-norvec grup maci(0-0 bitmisti zaten) oyle bir anlatmistir ki bu adam, yastigi sikmaktan,koltukta heyecandan amuda kalkmaktan canim cikmisti...noluyor,ne bitiyor,top gordugum kadariyla orta sahada,ne var bunda abarticak bagiracak anlamiyorum ama adam oyle bir gaz anlatiyordu ki ben de havaya girmistim... neyse lazim tabii arasira da seyirciyi boyle hoplatmak...
  • maç anlatırken insanı dinlendiren,huzur veren spiker.
    edit: öyleydi ya bir ara .
  • bir galatasaray macina kaykilmis olmasi bu sahsin, sari kirmizi bunyelere sempatik gelmesi hatasina dusurmemelidir kimseyi. yakin tarihte yozgatta oynanmis ve ilk 2 dakikasinda galatasaray'in 2 gol yiyip, sonucta 4-2 kaybettigi yimpas yozgatspor maci esnasinda radyo anlatimini yapmis, galatasaray'in maglubiyeti ile stadda mac anlattigi kabinde muhtemelen alabora olmustur sevincten. bu macin radyo anlatimini dinleyenler hatirlayacaklardir sahsin nidalarini, anirmalarini ve sevinc cigliklarini. erdogan arikan fenerbahcelidir ve azili bir galatasaray dusmanidir. samimi degildir.
  • maç anlatımı ve program sunuculuğu konusunda iyi bir sese ve heyecana sahip, benim beğendiğim bir spiker. yanındaki diğer yorumcuları da yeterince iyi idare ettiğini düşünüyorum. aynı zamanda, yayın akışı içerisinde, ekrana gelecek maçları da izlettirmek için heyecan dolu cümleler kurarak seyirci ilgisini de çekmeyi de iyi başardığını düşünüyorum/dum. fakat son dönemlerde, sürekli olarak aynı cümlelerle heyecanlandırıyor bizleri, anlamı kalmıyor bazı şeylerin.

    ---yıllarca unutulmayacak bir entry dandini den sayın seyirciler.
    --- yok erdoğan, standart bir entry, yani öylesine yazdım, seni takdir etmek için. aramızda bir muhabbet olsun diye.
    --- yo, yo yıllarca konuşulacak bir entry oldu bu.
    --- yok abi olmadı, gözünü seveyim. ama sen, yıllar boyunca bunu konuşacaksan, ben senle konuşmam, giderim buradan.
    --- yıllarca unutulmayacak bir gidiş oldu sayın seyirciler. ne düşünüyorsun bilgin bu konuda?
    --- artık bunlar olmamalı türkiye'de erdoğan. baksana bir yazar nasıl ayrılıyor sözlükten. artık eksi sözlük yönetimi yazarlara bir araba tahsis etmeli diye düşünüyorum ben.
  • bugünkü stadyum programında fenerbahçenin stada girişinde taraftarların takımı karşılamasını gösteren görüntülerin üzerine * ''tam şampiyona yakışır karşılama'' diyerek kafaları karıştırmış* trt spikeri.
  • ugruna birbirimizi girtlakladigimiz, turlu cirkeflikler eyledigmiz futbolu degil de tartisilmasi keyif veren icinde kavga, gurultu olmayan bir olayi huzur veren bir heyecanla anlatabilen bir insan. bir tercih olarak trt de kaldigina inanmaktayim yoksa eminim ntv ve benzeri kanallar kapisina dayanmislardir. helal olsun, allah bozmasin.
  • 29 haziran 2008 almanya ispanya maci için iddaa'da ispanyaya oynamış olduğunu düşündürten spiker
  • spor programlarında tarafsızlığını koruyabilmiş tek kanal olan trt'nin bu özelliğine gölge düşüren kişidir

    15 eylul 2007 ankaraspor besiktas macinın son dakikasında beşiktaş'ın sayılmayan golü üzerine tartışmalar yapılırken nasıl ettiyse yıllar önce nobre'nin fenerbahçe'deyken elle attığı bir golü arşivlerden çıkarıp yayınlamış ve utanmadan "nobre sabıkalı zaten, hakem de bu yüzden şüphelenmiştir, şüphelenmekte de haklıdır" demiştir

    düpedüz hakkı yenmiş bir takımın hakkının yenmesini mazur göstermek için yaptığı köylü kurnazlığıyla gelecekte şansal abisinin ekibindeki yerini garantilemiştir erdoğan arıkan
  • 29 haziran 2008 almanya ispanya macinda, sahada ki alman futbolcuların ispanyol futbolculardan bilmem kaçar santim uzun oldugunu maç boyunca bizlere ezberletmiştir. mesela torres, ballack tan 5 santim kısaymış, yine aynı torres hitsbelgerden de tam 12 santim kısaymış, hatta maçı yöneten rosetti bile uzunmuş bizim torres'ten. yalnız maç boyunca bu kadar çok bilginin ardından "bomba bir espri patlatacakta bizde gülmekten altımıza edecez" diye bekledim ama olmadı. maç anlatımı konusunda da ertem şener'e 10 değil 100 basar orası ayrı.
hesabın var mı? giriş yap